Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Frank Dorsin spelar huvudrollen i ny dramakomedi på SVT

Frank Dorsin spelar huvudrollen i ny dramakomedi på SVT

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 mars 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 mars 2023

Dorsin är huvudrollsinnehavaren i Hack my heart

SVT avslöjar i ett pressmeddelande att Frank Dorsin spelar huvudrollen i deras den kommande dramakomedin "Hack my heart".

Frank Dorsin spelar huvudrollen som Otto i SVT:s nya dramakomedi "Hack my heart". Serien har premiär på SVT Play den 21 april och är en dramakomedi om drömmar, kodning, AI, och brustna hjärtan.

I rollerna hittar vi Frank Dorsin, Vera Fhager, Stefan Popov, Eva Rydberg, Ava Nikodell, Fanny Wranne mfl. Max Tellving står för manus och regi.

Frank Dorsin spelar huvudrollen i ny dramakomedi på SVT
Foto: SVT.

Detta är Hack my heart med Frank Dorsin

Otto Olsson har knäckt kärlekskoden. Åtminstone har han lyckats övertyga en investerare om att han gjort det. För vem skulle säga nej till en dejtingapp som genom artificiell intelligens hittar din perfect match?

Hack my heart handlar om några gymnasister som bestämt sig för att erövra världen. Skolan blir labbet och eleverna försökskaniner. I centrum står entreprenören, skitsnackaren och problembarnet Otto. För att visa skolan, sin pappa och hela världen vad han går för tar han hjälp av hackern Mira. Hans enda vän Tor får sköta grovjobbet och YouTubern Julius värvas för att sälja in appen bland de kreddiga kidsen på skolan. Det verkar som att Otto är något på spåren för dejtandet tar plötsligt fart. Algoritmen ser ut att fungera. Om det finns någon hake? Skulle i så fall vara att allt bygger på en bluff.

Hack my heart är en dramakomedi om drömmar, kod och brustna hjärtan. Serien är inspelad i Malmö hösten 2022. Huvudrollen som Otto spelas av Frank Dorsin, 17 år, som bland annat medverkat i Bonusfamiljen och Berts dagbok. I övriga roller Vera Fhager, Stefan Popov, Eva Rydberg, Ava Nikodell, Fanny Wranne mfl. För regi och manus står Max Tellving.

"Hack my heart" är serie i 8 delar med premiär på SVT play fredagen den 21 april.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL