Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Festen säsong 4 – Detta vet vi

Festen säsong 4 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 februari 2021

Kommer det mer av SVT:s ungdomsserie?

Med den tredje säsongen ute på SVT Play lär det inte dröja länge innan fansen börjar spekulera kring Festen säsong 4. Får vi se ännu mer framöver?

MER LÄSNING: Bästa serierna på SVT Play

När den tredje säsongen av Festen drar igång kämpar Aasim för att vinna tillbaka Zafirah, som inte längre litar på honom. Om han kommer att lyckas eller inte verkar vara den dramatiska frågan den här gången. Om de hittar tillbaka till varandra, kommer man att sätta punkt för serien då eller finns det mer att utveckla vidare?

Det här är vad vi vet om Festen säsong 4 som många redan nu hoppas på blir verklighet.

Många förväntade sig att serien bara skulle utspela sig över en säsong, men sett till det stora intresse den lockat har SVT gång på gång valt att köra fler rundor. Vad gäller Festen säsong 4 är det ännu inte bekräftat av SVT att vi får se den.

I intervjun ovan berättar Edy Dzafic som spelar Aasim att han gärna arbetar vidare på produktionen om tillfället ges: 

– Vi vill underhålla svenska folket och så länge vi kan göra det vill vi fortsätta. 

Edy lyfter också fram att chanserna för att SVT beställer Festen säsong 4 ökar ju fler som kollar på den nya säsongen. 

UPPDATERING: På Instagram har Edy avslöjat att festen är över och att det inte blir någon fjärde säsong. Han skriver följande:

"Tack för alla fina dms. Tyvärr blir det inte en säsong 4. Men tack för denna fantastiska resan, det kommer mer av mig."

Filmtopp har sökt SVT för en kommentar:

– I dagsläget är ingen fjärde säsong beställd av SVT, därför är den tredje säsongen skriven som ett avslut. Festen 3 har gått otroligt bra och engagemanget den här säsongen är högre än någonsin. Vi är otroligt glada och tacksamma för detta och för den fina respons vi har fått på sista säsongen. Även om vi såklart alltid försöker möta publikens behov så har allt ett slut, och så även Festen, säger Sanne Övermark projektledare och producent av Festen.

– Serien har visat sig vara otroligt viktig för många ungdomar och vi får väldigt många vittnesmål relaterat till deras egna erfarenheter.  Vi hoppas kunna föra vidare den här kunskapen in i nästa projekt som redan är under arbete. En ny serie om och för unga , skriven av bl.a skaparen av Festen, är nämligen i förproduktion och spelas in hösten 2021. Premiär 2022 på SVT play, säger Sanne Övermark projektledare och producent av Festen.

Filmtopp håller dig uppdaterad kring seriens framtid. "Festen" finns att se på SVT Play.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL