Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Deutschland 89 säsong 2 – Detta vet vi

Deutschland 89 säsong 2 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 januari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 januari 2021

Vi verkar ha sett det sista av serien.

Hittills har vi fått se "Deutschland 83", "Deutschland 86" och nu senast "Deutschland 89", som nu finns att se på SVT Play. Får vi mer av det historiska spiondramat?

Deutschland 89 har fått stor uppmärksamhet och precis som sina föregående säsonger hyllats av fans såväl som kritiker. Men den som hoppas på att få se ännu mer av serien riskerar att bli duktigt besviken. Det hela verkar nämligen ha nått sitt slut.

Variety rapporterade redan i mars att seriens tredje installation blir dess allra sista. Den börjar nämligen med Berlinmurens fall och följer sedan den östtyske spionen Martin Rauch och hans kollegor som kämpar för att hantera slutet på den kommunistiska regimen. En avtoning på en serie som hållit ihop sin tidslinje oerhört snyggt.

Med andra ord: så länge seriens skapare Anna och Jörg Winger inte går ut med att vi likväl får se mer av serien, får vi förmoda att Deutschland 89 säsong 2 (eller Deutschland 83 säsong 4) uteblir.

Skulle någonting spännande kring seriens framtid dyka upp informerar Filmtopp dig. Missa inte vår lista med de bästa serierna på SVT Play 2020!

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL