Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Deg säsong 2

Deg säsong 2 – Detta vet vi!

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 september 2021

Fortsätter historien om Malou och Liana?

Just nu rullar "Deg" på SVT. Även om det fortfarande är några avsnitt kvar innan det är dags att säga tack och hej, är det många som undrar om vi får en fortsättning. Filmtopp gräver i frågan om "Deg" säsong 2.

Efter att ha regisserat sitt hyllade Oscarsbidrag And Then We Danced bestämde sig Levan Akin för att göra något helt annat, en kriminalare med lika delar inslag spänning och humor som drama.

Just nu rullar den första säsongen av Deg på SVT och SVT Play och enligt TV-kanalens streamingtjänst är det en av de mest populära titlarna just nu. Den första säsongen består av åtta avsnitt och vi ställer frågan om Deg säsong 2 kommer att bli verklighet eller inte.

Mycket talar för en ny säsong av Deg

Utan att spoila för mycket dras skruvarna åt rejält i de sista avsnitten av Deg och det är med hjärtat i halsgropen som vi följer Malou och Liana medan deras öden flätas samman allt hårdare.

I vår intervju med Bianca Kronlöf (Liana), Helena af Sandeberg (Malou) och Levan Akin berättar regissören att det mycket väl kan komma att bli en fortsättning. Han säger att det finns planer på att filma mera men att det handlar till stor del om hur mottagandet blir och om han får för sig för att filma något annat istället.

Sett till att Deg verkar ha varit en framgång för SVT verkar i vart fall inte mottagandet vara några problem.

Vad talar emot Deg säsong 2?

Levan Akin har många järn i elden. Redan nu arbetar han med två filmprojekt som i så fall kommer att gå framför den nya säsongen. Samtidigt är det mycket som händer i den här branschen och prioriteringarna kan komma att kastas om.

Samtidigt är det just regissörens intressen för andra historier som är Degs största fiende. Vi håller givetvis tummarna och hoppas på mera!

I väntan på Deg säsong 2 kan du spana in dessa titlar som är bäst på SVT just nu!

NÄSTA ARTIKEL