Då kan du streama The Bay säsong 3 på SVT Play

Då kommer The Bay säsong 4 till SVT Play

  • SVT Play
Olivia Samuelsson
30 april 2024 kl. 08:04

Säsong 4 av den populära kriminalserien kommer till SVT Play redan i maj

Ännu en gång får vi följa polisen Jenn Townsend när hon utreder brott i kuststaden Morecambe Bay i den populära kriminalaren "The Bay".

Under våren har SVT Play släppt tre hela säsonger av den populära brittiska kriminalserien The Bay. Seriens första två säsonger följer polisen Lisa Armstrong (Morven Christie) när hon utreder annorlunda och spännande brott i den lilla kuststaden Morecambe Bay, men i den senaste säsongen skedde en del ändringar. I säsong 3 fick vi istället följa den nya polisen Jenn Townsend (Marsha Thomason), som kastades in i en mordutredning under sin första dag på jobbet. 

Läs även: TIPS: Vårens kriminalserier på SVT Play 

Då kommer The Bay säsong 4 till SVT Play
Foto: ITV / SVT.

The Bay säsong 4 kommer till SVT Play i maj 

Redan i maj får alla fans av den brittiska kriminalserien återse Jenn Townsend och Morecambe Bay i en ny säsong. Den här gången tar Jenn emot ett larmsamtal när hon jobbar sent en kväll och hon skyndar sig till platsen där hon möter en familj i kris. Jenn måste nu vinna deras förtroende för att få fram sanningen om vad som hänt samtidigt som hon kämpar med sina egna problem. 

Säsong 4 av The Bay består av 6 stycken avsnitt och har premiär på SVT Play den 15 maj kl. 02.00. Därefter kommer det ett avsnitt i veckan. 

Har du inget att titta på till dess? Då tipsar vi om följande kriminalare på SVT Play:

Filmtopp håller dig uppdaterad med senaste nytt inom film- och tv-världen. 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL