Premiär för På Spåret 2022/2023 – alla deltagare, grupper och husband

Då har nya säsongen av På spåret premiär

  • SVT Play
Eric Diedrichs
22 oktober 2023 kl. 10:10

Nu är det inte långt kvar

Hur går det med geografiplugget? Nu är det inte mycket tid kvar att förbereda sig. Den nya säsongen av "På spåret" har premiär redan i början av november.

Redo att återgå till Dressinen och Första klass?Facebook meddelar nu SVT att publikfavoriten På spåret kommer tillbaka redan i början av november. Detta utannonseras med ett komiskt klipp, i vilket vi ser radarparet Fredrik Lindström och Kristian Luuk prata om sin "första dejt" med varandra.

Med över 2 miljoner tittare

Publikfavoriten På spåret har sänts sedan 1987 och länge varit en stor tittarfavorit. Enligt MMS sågs föregående säsongs avsnitt av över 2 miljoner tittare, men en likvärdig siffra kunde MMS rapporteras redan 1995. Om svenska folket kommer att slå På spåret-rekord den här säsongen, återstår att se.

På spåret
Kristian Luuk och Fredrik Lindström. Foto: SVT

Deltagare och artister i På spåret 2023/2024

Under säsongens gång kommer vi att få se namn som Emma Peters, Kalle Möller, Gry Forssell, Johan Hilton, Marie Agerhäll och Marcus Berggren göra upp om vem som egentligen är vassast på sin nationella och internationella allmänkunskap.

LÄS ÄVEN: Alla deltagare i På spåret 2023/2024

Bland årets artister syns Moonica Mac, Sabina Ddumba, Danny Saucedo, Miriam Bryant och Alba August. Husbanden består av Jill & the Johnsons, Kaah, Johnossi och Infinite Mass.

Då är det premiär för På spåret

Den nya säsongen har premiär fredag den 3 november klockan 20:00 på SVT1. I det första avsnittet är det Alba August som är artist och Jill & the Johnsons som agerar husband. Säsongen kan bli Kristian Luuks sista.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker med På spåret.

NÄSTA ARTIKEL