Bonusfamiljen säsong 4 närmar sig

Bonusfamiljen säsong 4 närmar sig

  • SvtPlay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 november 2020

Förväntas ha premiär under 2021.

Under förra sommaren fick vi veta att SVT beställt en fjärde säsong av "Bonusfamiljen". Nu delar en av seriens huvudrollsinnehavarna, Erik "Jerka" Johansson", en bild på Instagram som hintar om att inspelningen snart drar igång.

En ny säsong av SVT:s hyllade dramakomedi Bonusfamiljen är på väg. Nu delar Erik "Jerka" Johansson en bild sin Instagram story som visar upp ett sjunde utkast av manuset till säsong 4 avsnitt 1. I underrubriken står det "Regiversion", vilket antyder att det är det slutgiltiga manuset som används under inspelningen. 

jerka johansson instagram

Den kommande säsongen har förväntats dyka upp under 2021, men ett exakt premiärdatum är ännu inte satt. Om allt vill sig väl får vi se det första senare i vår eller till sommaren.

MER LÄSNING:

Bästa serierna på SVT Play 2020

Bästa filmerna på SVT Play just nu

Bonusfamiljen säsong 4 var inte given från början, men nu är den alltså runt hört och kanske får vi ytterligare fortsättning. Felix Herngren, som regisserat flera avsnitt och arbetar som producent på produktionen har tidigare sagt till Expressen att vi kan få ännu fler säsonger: 

– Jag är av åsikten att alla serier som har en bra grund kan man göra i princip hur länge som helst.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!