Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Bäst i test ny säsong

Bäst i test - Det blir en ny säsong!

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 maj 2021

Det älskade TV-programmet kommer tillbaka.

Bäst i test har rullat i fem säsonger, nu senast med profiler som Johanna Nordström, Morgan Alling, Olof Wrestilng och Arantxa Alvarez i panelen. Den som längtar efter fler avsnitt behöver inte oroa sig. Nu är en ny säsong bekräftad.

Bäst i test är den svenska versionen av det brittiska programmet Taskmaster, i vilket vi får se kända profiler ta sig an olika utmaningar på kreativa och humoristiska sätt. Den första säsongen av Bäst i test började sändas 2017 och sedan dess har vi fått ta del av fem stycken säsonger.

Programmet leds av inga mindre än de folkkära David Sundin och Babben Larsson och i panelen har vi sett favoriter som Johanna Nordstöm, Ankan Johansson, Claes Malmberg, Bianca Kronlöf och Olof Wrestling.

Bäst i test sänds på SVT och nu har Sveriges Television gått ut på Instagram om att vi kommer att få en ny säsong. På bilden ser vi Babben Larsson och David Sundin, så med största sannolikhet återvänder komikerna som programledare.

Bäst i test säsong 6

Höga förväntningar på Bäst i test säsong 6.

Sett till vilken enorm publikframgång Bäst i test har varit, kan vi räkna med att förväntningarna är stora på den sjätte säsongen. Inte minst med tanke på att serien två år i rad har prisats på Kristallengalen – 2019 som Årets program och 2020 som Årets underhållningsprogram.

Under åren har vi sett flera spännande gäster prova på de olika, humoristiska utmaningarna. Däribland Pernilla Wahlgren, Eva Röse, Claes Malmberg, Clara Henry, Jesper Rönndahl, Johan Glans och Per Andersson – en samling individer som ser ut att garantera den ena toklustigheten efter den andra.

Vilka gäster som kommer att närvara i den nya säsongen av Bäst i test är ännu inte klart. Det är inte heller bestämt när nästa säsong börjar sändas, men sett till tidigare år kan vi förvänta oss att det blir under våren 2022.

Filmtopp intervjuar deltagarna.

Flera av gästerna i Bäst i test har deltagit i Filmtopps intervjuserie Internet frågar på YouTube, i vilken de får svara på alla möjliga lustigheter deras fans undrar om dem. Du kan se några av avsnitten här nedan och hittar flera på Filmtopps YouTube-kanal:

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL