Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bäst i test 2023 – Alla deltagare och nya panelen

Bäst i test 2023 – Alla deltagare och nya panelen

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 oktober 2022

Nu byts medlemmarna ut

I nästa säsong av "Bäst i test" tar Markoolio plats i panelen tillsammans med Nikki Amini, Linnéa Wikblad och Henrik Nyblom.

Under gårdagens avsnitt av 1 mot Sverige passade SVT på att avslöja den nya panelen i Bäst i test 2023. Den fasta panelen i programmet nästa år består av medieprofilen Nikki Amini, artisten Marko "Markoolio" Lehtosalo, radioprofilen Linnéa Wikblad och komikern Henrik Nyblom.

– Bäst i test har blivit något av en institution inom svensk TV-underhållning. Det ska bli en otroligt stor ära att få göra bort sig på bästa sändningstid, säger Nikki Amini.

Gästerna i Bäst i test 2023

Som vanligt har dessutom varje avsnitt en gäst som kommer in och utmanar panelen. I den sjunde säsongen får vi möta Carina Berg, Edvin Törnblom, Janne Andersson, Måns Möller, Amie Bramme Sey, Anne Lundberg, Johar Bendjelloul och Evelyn Mok. Som traditionen bjuder återvänder även en deltagare från föregående säsong för revansch och denna gång blir det Marcus Berggren.

Dubbel Kristallenvinnare

Den första säsongen av Bäst i test hade premiär 2017. Sedan dess har programmet blivit något av en modern klassiker. Bäst i test har vunnit Kristallen för Årets program 2019 och Årets underhållningsprogram 2020 samt Barnens pris vid Barncancergalan – det svenska humorpriset 2020.

Än så länge har inget sagts om Babben Larsson och David Sundin kommer att fortsätta som programledare eller inte.

Den sjunde säsongen av Bäst i test sänds på SVT våren 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL