Anneli Holm svarar på frågor om Thomas och Sven-Erik från ”Hotell Romantik”

Anneli Holm svarar på frågor om Thomas och Sven-Erik från ”Hotell Romantik”

  • SVT Play
Filmtopp
09 mars 2024 kl. 10:03

Deltagaren dök upp på Filmtopps kontor

I en intervju med Filmtopp berättar Anneli Holm från ”Hotell Romantik” om relationen till dejten Thomas och ger samtidigt sin syn på Sven-Erik Sjögren.

I SVT:s populära dejtingprogram Hotell Romantik följer vi 24 singlar som letar efter den rätta på ett vackert slott i Portugal där alla är över 65. Där får de ägna sig åt en blandning av äventyrliga och intima aktiviteter, och varje kväll avslutas med middag och dans. Men innan det sker, utses kvällens par som får tillbringa natten i en romantisk stuga vid havet. Vid veckans slut avslöjas om de har funnit kärleken och väljer att stanna kvar på slottet, eller om de väljer att åka hem ensamma.

Anneli Holm svarar på frågor om Thomas och Sven-Erik från ”Hotell Romantik”

Bland deltagarna finns 66-åriga Anneli Holm från Väröbacka i Varberg som hade varit singel i hela 18 år innan hon bestämde sig för att göra en extra ansträngning för att finna den den stora kärleken. Anneli besökte Filmtopps kontor i Göteborg där hon fick slå sig ned och berätta om sina upplevelser från programmet, men också relationen till kärleksintresset Thomas. Hon ger även sin syn på den omdiskuterade deltagaren Sven-Erik Sjögren. Detta och mycket mer utlovas i vår intervju!

Se Filmtopps intervju med Anneli Holm här:

Du följer "Hotell Romantik" på SVT Play. Nya avsnitt släpps där varje söndag. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL