Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Anis Don Demina tvingas lämna Musikhjälpen

Anis Don Demina tvingas lämna Musikhjälpen

  • SVT Play
Carl-Christian Frunck | Nyhet
16 december 2021
Carl-Christian Frunck | Nyhet
16 december 2021

Programledaren lämnar glasburen p.g.a. förkylning

Ytterligare en programledare tvingas lämna Musikhjälpen 2021. Anis Don Demina har blivit sjuk och åkt på en förkylning.

I onsdags fick programledaren Oscar Zia lämna Musikhjälpen eftersom han har blivit förkyld. Under torsdagen meddelade Zia själv att han testades negativt för covid-19 via sjukvården.

I dag kom nästa smäll för programmet. Även programledaren Anis Don Demina tvingas lämna Musikhjälpen på grund av en förkylning. 

– Jag måste testas för covid-19. Jag märkte i går att jag började bli lite täppt, men jag vaknade i morse och var fortfarande snuvig, sa Anis Don Demina tidigare under Musikhjälpen-sändningen.

Av de tre ursprungliga programledarna är det endast Brita Zackari som har inte behövt lämna glasburen. Musikhjälpen-veteranen Kodjo Akolor har ersatt Oscar Zia som sedan tvingades lämna uppdraget. Nu har Musikhjälpen hittat en ersättare för Anis Don Demina.

– Vi fortsätter Musikhjälpen, säger Simon Rosenqvist, projektledare för programmet. Vi har Kodjo [Akolor] på plats och han kommer att komma tillbaka. Senare i dag kommer också Linnea Henriksson och hoppar in.

Upplägget för sändningarna av årets Musikhjälpen kommer alltså inte att ändras mer än att de ordinarie programledarna ersätts av Kodjo Akolor och Linnea Henriksson, kommenterar Sveriges Radios presschef Claes Bertilsson till Dagens Nyheter.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL