Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Agatha och midnattsmordet

Agatha och midnattsmordet – nu på SVT Play

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 december 2021

Den skickliga deckarförfattaren är tillbaka

Nu finns "Agatha och midnattsmordet" tillgänglig för streaming på SVT Play. I filmen ser vi Helen Baxendale i rollen som Agatha Christie, när författaren överväger att sälja ett manuskript som kan bli döden för hennes mest älskade karaktär.

Agatha Christie och Travis Pickford har det knapert i 1940-talets London under andra världskriget. För att råda bot på penningbristen bestämmer sig Agatha för att sälja ett ännu opublicerat manus… i vilket en av hennes mest älskade karaktärer dör. Vad händer om hon går hela vägen?

Agatha och midnattsmordet är ett mysteriedrama där Agatha Christie själv står i centrum. Hon har det knapert i 1940-talets London under andra världskriget. Efter tolv böcker om den belgiske privatdetektiven Hercule Poirot skrivna under sex år borde hon vara en rik kvinna, men så är det inte. Att ta död på den mycket populäre belgiske privatdetektiven Hercule Poirot kan verka dumt, men Agatha Christie har en plan…

Hon tänker sälja sista Poirot-manuset till en privat köpare, en superfan som kan tänka sig att betala vad som helst för att få vara en del av historien. Ett möte på ett välkänt hotell i London bokas in, men allt går fel.

I rollern ser vi bland andra Helen Baxendale, Blake Harrison, Jacqueline Boatswain och Gina Bramhill.

Se trailern till Agatha and the Midnight Murders:

Agatha and the Midnight Murders finns nu att streama på SVT Play och är tillgänglig till den 28 juni 2022.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL