Ny sketch med Leif & Billy – efter nyheten om seriens paus

7-åriga Leias imitation av Leif & Billy har passerat 1 miljon visningar

  • SVT Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 20 april 2024 kl. 08:04 | Publicerad 09 april 2024 kl. 13:04

"Jag trodde inte att den var så rolig som den var"

Förra måndagen lades det upp ett klipp där sjuåriga Leia Håkansson imiterar Leif och Billy Öhman. Nu har klippet passerat en miljon visningar på TikTok.

SVT:s humorserie om bröderna Leif och Billy Öhman, spelade av Klas Eriksson och Alfred Svensson är bland de mest älskade produktionerna på svensk TV. I den försätter de två huvudkaraktärerna sig ständigt i svåra knipor, som oftast kretsar runt deras tajta ekonomiska sits. Leif & Billy är inte bara en succé bland vuxna och ungdomar, utan också hos de små. Kanske ännu mer nu när de har släppt en egen låt som fått titeln Sörbäckenkartellen.

7-åriga Leias imitation av Leif & Billy har passerat 1 miljon visningar
Foto: TV4.

7-åriga Leias imitation av Leif & Billy har passerat 1 miljon visningar

Måndagen den 1 april lade norrlänningen Jonna Gustafsson ut ett klipp på hennes lillasyster Leia Håkansson när hon gjorde en imitation av Leif och Billy. Trots att hon bara är sju år gammal kan vi nog alla enas om att hon sätter imitationen, som främst är av Klas Erikssons karaktär Leif, till fullo. 

– Jag har sett väldigt mycket sedan jag var liten. Jag kan somna till det och kollar på det nästan varje dag, säger Leia till TV4 som uppmärksammar hennes imitation i Efter fem.

Nu har klippet med Leia gått så pass viralt att det har över en miljon visningar på TikTok. Leia är ödmjuk inför sin egen sensation.

– Jag trodde inte att den var så rolig som den var, säger hon. 

Storasystern Jonna är desto mer skrytsam över Leia.

– Hon har alltid varit jätteduktig på att imitera, så jag var inte ett dugg chockad över att det var så bra. Men spridningen som den fått är helt galen.

På frågan om det kommer att dyka upp fler imitationer svarar Leia kort:

– Ja, det kommer det.

Här ser du Leias imitation av Leif & Billy

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL