Svenska realityserier hösten 2023 – här är höjdpunkterna

Svenska realityserier hösten 2023 – här är höjdpunkterna

Filmtopp
19 augusti 2023 kl. 10:00

En späckad höst väntar tittarna

Det har blivit dags att omfamna höstmyset. Här är alla stora höjdpunkter av de svenska realityserier hösten 2023 har att erbjuda.

Realityserier hösten 2023 – här är höjdpunkterna
Malin Stenbäck tillbaka för en ny säsong med kärleksjakt. Foto: TV4.

Bachelor in Paradise – premiär 21 augusti

Bland svenska realityserier hösten 2023 presenteras en ny spinn på TV4:s berömda dejtingprogram – och det bäddar för en hel del känslor. I Bachelor in Paradise samlas välkända favoriter från tidigare säsonger av Bachelor och Bachelorette Sverige för att ge kärleken en ny chans genom att dejta varandra istället. Gammal kärlek väcks till liv samtidigt som nya oväntade och spännande möten sker och gamla sår rivs upp.

Alla Bachelor in Paradise 2023 deltagare

Över Atlanten (säsong 5) – premiär 5 september

Efter en högst dramatisk säsong förra året får vi snart se nästa kändisgäng ge sig ut på deras mest utmanande resa hittills. I den nya säsongen av Över Atlanten får vi se den tidigare fotbollsmittfältaren Anders Svensson, 46, tillsammans med trummisen Mikkey Dee, 59, artisten Nassim Al Fakir, 45, skådespelerskan Julia Dufvenius, 47, programledaren Hans Fahlén, 58, och slutligen Maria Montazami, 57.

Missa inte Filmtopps intervju med Maria där hon berättar om resan vi snart ska få följa med på.

Kjell Bergqvist reser Jorden runt med flera legender i "Bättre sent än aldrig"
Följ med gubbarna på en livsomvälvande tur. Foto: discovery+.

Bättre sent än aldrig – premiär 6 september

I det nya reseprogrammet Bättre sent än aldrig följer vi med när Claes Malmberg, Thomas Ravelli, Harald Treutiger, Kjell Bergqvist och Peter Magnusson ger sig ut på en otrolig färd. Tillsammans besöker de platser de aldrig sett och råkar ut för helt oväntade möten. Men framför allt får de mer skratt än någonsin tidigare i sina långa liv.

– Det är ett både spännande och roligt uppdrag, jag har aldrig fått en sån här chans förut och kommer förmodligen aldrig få det igen, säger Claes Malmberg om upplevelsen.

Realityserier hösten 2023 – här är höjdpunkterna
Snart får fansen följa Pernilla Wahlgren och hennes familj på en ny bakom kulisserna-tur. Foto: discovery+.

Wahlgrens värld (säsong 15) – premiär 7 september

Pernilla Wahlgren har precis avslutat sin första säsong av Allsång på Skansen. Men det dröjer inte länge innan vi får se henne i rutan på nytt. I höst är hon tillbaka med sin femtonde säsong av Wahlgrens värld där vi får följa hennes vardag. I vanlig ordning lär barnen Bianca och Benjamin Ingrosso dyka upp på ett hörn i vad som är en höjdpunkt bland svenska realityserier hösten 2023.

Realityserier hösten 2023 – här är höjdpunkterna
Det populära dejtingprogrammet "Älskar, älskar inte" kommer tillbaka i höst. Foto: discovery+.

Älskar, älskar inte (säsong 4) – premiär 10 september

I detta Kristallen-belönade dejtingprogram som snart är här med sin fjärde säsong följer vi svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land. För vilka par kommer kärleken överleva den här gången när partnern planerar att flytta till Sverige? 

Realityserier hösten 2023 – här är höjdpunkterna
Det är dags för Mikael Tornving och Gunde Svan att ge ut nya militära övningar. Foto: discovery+.

Kompani Svan (säsong 2) – premiär 11 september

Det har blivit dags för en ny skara kändisar att testa på livet som militär, även den här gången under Mikael Tornvings och Gunde Svans ledning. Vi får se om det blir lika tufft som i förra säsongen, eller om det blir ännu tuffare. Deltagarna i Kompani Svan säsong 2 är Antonija Mandir, Isabel Adrian, Loui Sand, Glenn HysénMikaela LaurénRickard OlssonJosefine Öqvist, Markus Granseth, Nemo Hedén och Dante Zia.

Robinson 2023 höst premiär
Petra Malm är tillbaka som programledare för "Robinson". Foto: TV4.

Robinson 2023 (höstsäsongen) – premiär 2 oktober

I höst kommer TV4:s mest populära tävlingsprogram tillbaka med en ny säsong. Efter att Anders Lundin tog över programledarrollen i våras är det nu åter dags för Petra Malm att leda överlevarna ute på ön. Vi behöver knappast säga det, men det här blir något för alla TV-tittare att se fram emot.

Realityserier hösten 2023 – här är höjdpunkterna
Här är bönderna som ska hitta kärleken i höst. Foto: TV4.

Bonde söker fru 2023 – premiär 4 oktober

För artonde året i rad får vi följa med när programledaren Linda Lindorff beger sig ut i landet för att träffa bönder, som har tröttnat på singellivet och nu längtar efter att träffa den stora kärleken. En stark höjdpunkt bland alla svenska realityserier 2023.

Här är alla bönder i Bonde söker fru 2023

Bachelorette Sverige 2022 – alla deltagare, premiär, programledare
"Bachelorette Sverige" fortsätter senare i höst. Foto: TV4.

Bachelorette Sverige (säsong 3) – premiär november

Får du inte nog av rosceremonier och dramatik? Då kan du vara lugn. Efter Bachelor in Paradise kommer Bachelorette Sverige tillbaka med en ny säsong. Även den här gången kommer tittarna att få följa en spännande kärlekshistoria som präglas av starka känslor, hjärtekrossande ögonblick och spännande dejter.

Premiärdatumet är ännu inte spikat för "Bachelorette Sverige" 2023.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL