Svartsjuka intar villan i Paradise 2024

Svartsjuka intar villan i Paradise 2024

Karna Mahoney
Uppdaterad 26 april 2024 kl. 09:04 | Publicerad 24 april 2024 kl. 08:04

“Jag hade inte gjort det mot dig”

Sandy blir svartsjuk över att Josefine kysser någon annan, trots att han insisterar på att han inte har känslor för henne.

Ivana kysser Josefine medan Sandy tittar på i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Ivana kysser Josefine medan Sandy tittar på i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay

Förnekar sina känslor

I realityserien Paradise får vi följa färgstarka deltagare som alla vill vinna samma pris, en halv miljon kronor. Vinna kan de göra genom att samarbeta med varandra för att hålla sig kvar i spelet och eventuellt skapa pakter för att få ut sina motståndare. 

I Paradise har vi sett att Josefine och Sandy fann varandra från start. De flirtar, sover i samma säng, gosar men insisterar att det inte är kärlek som det handlar om. I dagens avsnitt börjar känslorna bubbla över trots detta. Under en av festerna i huset kör deltagarna en lek. Ivana får som utmaning att ge Josefine en kyss vilket hon gör. Samtidigt får tittarna se Sandys reaktion som inte ser nöjd ut och han lämnar rummet. 

– Jag har inga känslor på det sättet men jag är mer besviken än svartsjuk, säger Sandy till produktionen. 

Josefine går till Sandy för att reda ut situationen. Hon förklarar för honom att hon inte känner någon form av attraktion till Ivana. Sandy ser inte övertygad ut och ifrågasätter att Josefine och Ivana matchade på Tinder innan de var med i programmet. 

– Du har sagt till mig att jag inte ska få känslor för dig för att du inte känner likadant, och sen så blir du jätteirriterad på mig för att jag kysser Ivana. Jag har noll attraktion till Ivana, säger Josefine till Sandy.

Josefine ifrågasätter varför Sandy inte kan erkänna att han tycker om henne när han uppenbart är upprörd över situationen.

– Jag förväntar mig en typ av lojalitet. Du valde och göra någonting jag aldrig hade gjort med någon, svarar Sandy till Josefine. 

Sandy och Josefine pratar ut i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Sandy och Josefine pratar ut i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay

Lugnet efter stormen

Dagen efter svartsjuke-dramat har ägt rum sätter sig Josefine och Sandy för att prata igen. 

– Hade jag vetat att du skulle ta det så hårt med Ivy (Ivana) så hade jag aldrig gjort det. Jag grät som fan i går. Jag grät hela natten, varför? Jo, för att jag vill bara vara med dig. Varför skulle jag gjort något sånt och skjuta mig själv i foten om jag hade vetat att det skulle sluta såhär, förklarar Josefine till Sandy. 

– För mig var det bara fel. Det är exakt därför som jag är försiktig med mina känslor just på grund av sånt här, för jag pallar inte ha mitt hjärta i bitar, berättar Sandy för Josefine. 

De båda två förklarar att de är rädda för att bli sårade, att de fortfarande är några av varandras närmaste vänner i huset men också att de inte vet hur de ska gå vidare eller gå tillbaka till hur stämningen var mellan dem innan. 

– Jag förstår verkligen att hon gillar mig och att hon vill hålla sig till mig och att vi alla är olika. Någonstans vill jag också jobba på mina fel så att säga, säger Sandy till produktionen. 

Vad ska mer hända bland alla relationer i huset? Fortsättning följer i ”Paradise” som går att streama på Pluto TV

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL