Det här är Josefine i Paradise 2024

Det här är Josefine i Paradise 2024

Karna Mahoney
09 april 2024 kl. 13:04

Josefine är här för att vinna

En av deltagarna i årets upplaga av programmet "Paradise" är Josefine Horst från Lysekil. Josefine är med i programmet för att vinna och tror själv att hon har vad som krävs för att göra det.

Josefine Horst i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Josefine Horst. Foto: Pluto TV / Viaplay

Lär känna Josefine från Paradise 2024!

Josefine Horst, 24 år, från Lysekil är en av de färgstarka deltagarna i den nya säsongen av Paradise. Dokusåpan går ut på att vinna en halv miljon kronor och för deltagarna att lyckas med det gället det att skapa pakter och relationer till varandra för att hålla sig kvar i tävlingen. Programmet spelas in i Mexiko i huset Playa Nix

Josefine säger i första avsnittet att hon är med för att vinna och tror att hon besitter egenskaper för att gå hela vägen. Exempelvis är hon generellt skeptisk mot människor och analyserar gärna vad som händer. Däremot gör hon vad som helst för människor hon tycker om. 

LÄSTIPS: Svenska realityserier 2024

Josefine Horst i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Josefine Horst. Foto: Pluto TV / Viaplay 

Beskriver sig själv som en kaktus

Josefine säger till produktionen att hon är lite som en kaktus, hård och taggig på utsidan men krämig och go när hon släpper in folk.

Josefine tror att andra människor stör sig på att hon tar mycket plats. Hon tror att folk irriterar sig på att hon pratar och skrattar mycket, vilket är intressant eftersom redan i första avsnittet berättar Josefine att hon lätt blir ljudkänslig och verkar redan störa sig på en av de andra tjejerna som pratar och skrattar högt. Men Josefine beskriver ändå sig själv som en ganska skön person. 

Den nya säsongen av "Paradise" har premiär den 9 april på Pluto TV

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL