Nya filmer och serier på Disney+ i november 2023

Sugen på fängslande mysterier? Här är fem bra serier att se på Disney+

Axel Diedrichs
25 november 2023 kl. 10:11
ANNONS
ANNONS

Titlar som lindrar vardagstristessen i höst

Disney+ har ett gäng spännande mysteriedrivna serier i sitt bibliotek. Här listar vi fem titlar som kan ha flugit under din radar.

Höstrusket har tagit oss med storm och det är dags att spendera kvällarna innanför TV-skärmens trygga ramar. Men du kan bara känna dig så pass säker när du kollar på någon av dessa mysterieserier, som alla finns att streama på Disney+.

Sugen på fängslande mysterier? Här är fem bra serier att se på Disney+
Foto: Disney+.

A Murder at the End of the World

Här har du en en alldeles ny mysterieserie med Clive Owen i en av rollerna. Den följer en ny sorts detektiv i spetsen – en tekniksmart hacker som tillhör generation Z, vid namn Darby Hart. Darby och åtta andra gäster blir inbjudna av en tillbakadragen miljardär för att delta i en reträtt på en avlägsen och hisnande plats. När en av de andra gästerna hittas död måste Darby använda alla sina färdigheter för att bevisa att ett mord har skett, orsakat av konkurrerande intressen, innan mördaren tar ännu ett liv.

Flera avsnitt av "A Murder at the End of the World" finns tillgängliga på Disney+. Se också vår lista med nya bra miniserier att streama.

Foto: Disney+.

The Clearing

När en flicka från byn förvinner väcks en kvinnas barndomsminnen till liv, när hon var medlem i Kindred – en av historiens få kvinnostyrda sekter. Denna exklusiva originalserie bygger på J.P. Pomares kriminalroman om en sekt och en kvinnas mardrömmar. Hon tvingas möta sitt förslutnas demoner för att förhindra att oskyldiga barn kidnappas och förtrycks i framtiden.

The Clearing är en känslostark och psykologisk thriller som påverkar på djupet och suddar ut gränsen mellan dåtid och nutid, verklighet och mardröm.

Alla avsnitt av "The Clearing" finns tillgängliga på Disney+.

Foto: Disney+.

The Other Black Girl

Nella, en redaktionell assistent, är trött på att vara den enda svarta tjejen på sitt företag och blir därför exalterad när Hazel anställs. Men när Hazel börjar stiga i hierarkin tappar Nella fotfästet och upptäcker att något skumt pågår på företaget.

Alla avsnitt "The Other Black Girl" finns tillgängliga på Disney+.

Missa inte Saint X på Disney+
Foto: Disney.

Saint X

Serien Saint X berättas genom flera tidslinjer när den utreder vad som har lett fram till en ung kvinnas mystiska död under en idyllisk karibisk semester. Händelsen skapar en traumatisk ringeffekt som till slut drar in hennes överlevande syster i en farlig jakt på sanningen. 

Alla avsnitt av "Saint X" finns tillgängliga på Disney+.

Nu kan du streama Candy säsong 1 på Disney+
Foto: Disney+.

Candy: A Death in Texas

Candy Montgomery, spelad av Jessica Biel, är hemmafrun och mamman som gjorde allt rätt – bra man, två barn och fint hus. När trycket att anpassa sig till omgivningens omständigheter byggs upp inom henne, skriker hennes handlingar efter frihet. Tills någon säger åt henne att hålla tyst. Med dödliga resultat.

Alla avsnitt av "Candy: A Death in Texas" finns tillgängliga på Disney+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL