Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Filmtopp lanserar Streamtopp – all streaming på ett och samma ställe

Filmtopp lanserar Streamtopp – all streaming på ett ställe

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 december 2022

Trött på ändlöst scrollande? Det var vi med.

Med vår nya tjänst Streamtopp kan du snabbt och enkelt hitta filmen/serien som passar just dig allra bäst. Filtrera, klicka, streama. Jakten på kvällens film har aldrig varit enklare.

Stolta kan Filmtopp äntligen presentera Streamtopp – en helt ny helhetstäckande streamingtjänst som gör ditt film- och serietittande mycket enklare. Bort med all frustration i soffan för att hitta rätt film eller serie för kvällen. Vi har samlat ALLA streamingtjänster på ett och samma ställe och täckt in hela utbudet med en enkel översikt. Slipp det ändlösa scrollandet – att navigera på den sjövilda streamingmarknaden är numera lätt som en plätt.

Ställ in vilka streamingtjänster du har, se vad som är nytt eller trendar och har du svårt att välja har vi plockat ut vassa tips att ta rygg på.

Xnet

Snöa in på skådespelare och ta del av nördig fakta

När du klickar in på en titel kan du se aktuellt IMDb-betyg och på tusentals titlar läsa Filmtopps recension. Utöver att se var filmen/serien går att streama kan du nörda ner dig ordentligt med allt extramaterial vi har lagt in. Någon särskild regissör eller skådespelare du gillar? Vad var filmens budget eller varför inte spana in våra intervjuer med filmens stjärnor!

På Streamtopp hittar du också titelns handling, box office-resultat, trailers, rekommenderade titlar, klipp från Filmtopps YouTube-kanal, relaterade artiklar och vilka som har varit med i produktionen. Någon särskild regissör eller skådespelare du gillar? Klicka in på namnet och se vilka fler produktioner den har varit med i.

– Med Streamtopp har vi lyckats lösa ett problem som många sliter med hemma på TV-soffan, det ändlösa scrollandet mellan de olika streamingtjänsterna. Nu sparar våra besökare både tid och energi, och för att göra det ännu enklare att hitta en bra film eller serie bistår Filmtopps redaktion med tips på sina egna favoriter. Det här känns som det perfekta komplementet till vår hemsida, säger Filmtopps MD Sebastian Håkansson.

Finns nu som app

I samband med att Filmtopp.se lanserar Streamtopp på sajten, släpps tjänsten även i appformat för iPhone – och en version för Android släpps i dagarna. På så vis kommer du ännu smidigare åt filtreringstjänsten som underlättar din vardag.

– Att få släppa en app har alltid varit en dröm för oss, och nu går den äntligen i uppfyllelse. Att vi dessutom löser så många personers problem på vägen är bortom vår vildaste fantasi, säger Filmtopps chefredaktör Eric Diedrichs.

Appen Filmtopp finns att tanka hem gratis från där appar finns.

NÄSTA ARTIKEL