Streamingtips: missa inte Eddie Murphy i sprillans ny julfilm

Streamingtips: missa inte komedikungen Eddie Murphy i sprillans ny julfilm

Axel Diedrichs
Uppdaterad 01 december 2023 kl. 14:12 | Publicerad 28 november 2023 kl. 06:11

Familjefar måste hitta ett sätt att rädda julen på

I veckan är det premiär för en helt ny julfilm med Eddie Murphy i huvudrollen. Här är "Candy Cane Lane" som släpps på Amazon Prime Video.

Julsäsongen börjar nu dra igång på allvar, vilket innebär att det är dags att hamra in sin watchlist inför perioden som stundar. Ett streamingtips du vill skriva upp på listan är den nya julkomedin Candy Cane Lane med självaste Eddie Murphy i händelsernas centrum.

Streamingtips: missa inte komedikungen Eddie Murphy i sprillans ny julfilm
Foto: Amazon Prime Video.

Detta händer i nya julfilmen "Candy Cane Lane" med Eddie Murphy

I filmen följer vi en familjefar som är besatt av tanken på att vinna grannskapets årliga tävling i juldekoration. För att ge sig själv ett övertag i den hårda konkurrensen sluter han en pakt med en tomtenisse som lovar att hjälpa honom få till en magisk stämning. Men när han öppnar sitt hem för "den verkligen julen" släpper han även en in hel del oönskade varelser som orsakar kaos i staden där de bor. Snart får han veta priset som kommer med att fuska – samtidigt måste han hitta ett sätt att rädda julen på.

Se trailern till "Candy Cane Lane" här:

Julfilmer har ett rykte av att vara dåliga, och även om Eddie Murphy är med finns det inga garantier för att Candy Cane Lane skulle bryta trenden. Men det är försiktigt att hoppfullt att skådespelaren, som vi vet blivit väldigt selektiv med sina roller de senaste åren, lockats till att göra projektet.

Filmen är regisserad av den 62-årige filmskaparen Reginald Hudlin som tidigare har jobbat med Murphy på den tidiga 90-talskomedin Boomerang. Den övertalade knappast kritikerna men blivit en av stjärnans mer berömda komedier från den tidseran.

"Candy Cane Lane" har premiär på Amazon Prime Video fredagen den 1 december. Känner du dig inte övertygad om att den är värd en tittning? Här hittar du fler tips på julfilmer.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL