Streamingtips för tv-älskaren – flera sevärda premiärer i veckan

Streamingtips för tv-älskaren – flera sevärda premiärer i veckan

Emil Oscar Rasmussen
09 oktober 2023 kl. 17:15

Veckans hetaste tv- och realitypremiärer

Såväl tv-kanaler som streamingtjänster fortsätter att satsa stenhårt på reality- och underhållningsprogram. Denna veckan är det premiärer för både återkommande favoriter och nya koncept – och Filmtopp sållar ut de bästa tipsen för alla tv-älskare där ute.

Det finns gott om streamingpremiärer varje vecka och när hösten knackar på dörren tenderar de dessutom att dugga ännu tätare än vanligt – åtminstone när det kommer till reality- och underhållningsprogram. Mängden premiärer gör det närmast omöjligt att hålla koll på datumen för alla program, så för att underlätta en aning har vi sammanställt några av veckans hetaste premiärer inom kategorin för reality och underhållning.

Tips: Höjdpunkter bland veckans reality- och underhållningsprogram

Streamingtips för tv-älskaren – flera sevärda premiärer i veckan
Foto: TV4.

Mauri: Vad hände sen? (säsong 2) – 9 oktober, TV4 Play/TV4

Mauri Hermundsson är tillbaka med den andra säsongen av Mauri – Vad hände sen? programmet där han söker upp profiler som på något sett uppmärksammats i Sverige, för att sedan försvinna från strålkastarljuset. Det blir besök hos allt från tidigare barnstjärnor till personer som har blivit virala på internet. I säsongspremiären letar Mauri bland andra upp den ikoniske "Ipren-mannen" och killarna bakom den "Kär som en drake"-klippet.

Premiär för "Mauri – Vad hände sen?" säsong 2 den 9 oktober på TV4 Play och klockan 20.00 samma dag på TV4.

Streamingtips för tv-älskaren – flera sevärda premiärer i veckan
Foto: Viaplay.

Högspänning (säsong 2) – 9 oktober, Viaplay/TV3

Viaplay har under lång tid varit bra på att producera realityprogram där vi får följa med in bakom kulisserna på yrken som är essentiella för att samhället ska kunna fungera som det gör. I Högspänning är det Sveriges energiförsörjning som släpper in tittarna för att följa med de modiga arbetarna som arbetar under farliga förutsättningar, ibland på extrema höjder och i svåra väderförhållanden.

Premiär för "Högspänning" säsong 2 den 9 oktober på Viaplay och klockan 21.00 samma dag på TV3.

Den svenska Tinderbedragaren
Foto: TV4.

Den svenska Tinderbedragaren – 12 oktober, TV4 Play/TV4

Den svenska Tinderbedragaren är en ny dokumentärserie i tre delar som berättar historien om hur en man lurade kvinnor på dejtingappen Tinder. I programmet får vi följa åtta svenska kvinnor som alla "matchade" med mannen på Tinder – vilket blev starten på en rad problem för samtliga av dem. De medverkande kvinnorna delar med sig av deras perspektiv av händelserna, men också skammen de känner över att ha blivit lurade. Nu söker de svar från mannen som de trodde att de älskade.

Premiär för "Den svenska Tinderbedragaren" den 12 oktober på TV4 Play och klockan 21.00 samma dag på TV4.

Streamingtips för tv-älskaren – flera sevärda premiärer i veckan
Foto: TV4.

Hellenius hörna (säsong 15) – 15 oktober, TV4 Play/TV4

Uppskattade Hellenius hörna med David Hellenius är denna veckan tillbaka med säsong 15 av sin populära talkshow. I programmet bjuder David Hellenius in kända profiler i form av hyllade skådisar, artister i världsklass och idrottsstjärnor. Denna säsongen utlovas dessutom en ny och uppfräschad studio.

Premiär för Hellenius hörna säsong 15 den 15 oktober på TV4 Play och klockan 20.00 samma dag på TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL