TIPS: Nu kan du se Ben Afflecks mystiska actionthriller på Prime Video

TIPS: Nu kan du se Ben Afflecks mystiska actionthriller på Prime Video

Johan Samuelsson Krantz
01 februari 2024 kl. 08:02

Hypnotic utforskar utforskar psykets mörka hörn

Vi leds genom en mörk labyrint med intriger och förvrängda sanningar i actionthrillern "Hypnotic", med Ben Affleck i huvudrollen.

Actionthriller "Hypnotic" (2023) har premiär på Prime Video i dag, den 1 februari. Filmen är regisserad av Robert Rodriguez, känd för bl.a. Sin City (2005) och i huvudrollen ser vi Ben Affleck. Rodriguez, även producent, manusförfattare, fotograf och klippare för filmen, bereder också sina söner Rebel Rodriguez och Racer Max plats i produktionen, som kompositör respektive producent. 

Handlingen gör gällande Austinpolisen Danny Rourke (Affleck), vars liv förändras när han utreder ett mystiskt bankrån. Efter att ha fått en anonym ledtråd om ett kommande rån hamnar Rourke och hans partner i en virvel av konspirationer. De stöter på en gåtfull man som styr människor med hypnos och de upptäcker att deras verklighet är mer förvrängd än de kunnat föreställa sig.

Rourke inser snart att händelserna kan kopplas till hans försvunna dotter. En följd av hypnotiska sekvenser leder honom till spåkvinnan Diana Cruz, spelad av Alice Braga (I Am Legend), och en värld av hemliga hypnotisörer, tränade av ett hemligt regeringsorgan kallat för "Divisionen".

Foto: Ketchup Entertainment / Relativity Media.

Premiär för Hypnotic på Prime Video – jakten på sanning

"Hypnotic" utforskar Rourkes oväntade hypnotiska krafter, kopplingen till "Divisionen", och sanningen om hans dotter, som visar sig vara en viktig komponent i en maktstrid. Intrigerna tätnar i takt med Rourkes kamp att finna sanningen både om sig själv och sin försvunna dotter.

Filmen gick aldrig upp på svenska biografer, utan har endast funnits tillgänglig i Sverige på hyr- och köpmarknaden, men nu blir den alltså tillgänglig för abonnenter hos Prime Video.

"Hypnotic" har premiär på Prime Video i dag, den 1 februari.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL