Största biohelgen i USA under Coronaviruset

Största biohelgen i USA under Coronaviruset

24 augusti 2020 kl. 14:00

Russell Crows senaste film lockar storpublik

Som vi vet så har filminspelningar satts på sparlåga och biograferna håller stängt på grund av Coronaviruset. Men nu verkar det som att det blir ändring på det då den största biohelgen nyss passerat i USA under pandemin.

Russell Crowe i Unhinged.
Russell Crowe i Unhinged. Foto: Solstice Studios

Biografer i USA har under en längre tid hållits stängt, men nu öppnar vissa delstater upp sina biografer, bland annat Florida, Texas och Georgia berättar Variety. Men Corona har fortfarande fotfäste i USA och därför håller majoriteten av delstaterna sina biografer stängda.

Du kanske tror att det var Tenet som gjorde att folk besökte biograferna i Florida, Texas eller Georgia men filmen kommer inte ha premiär förrän den 3 september i USA. Det var Russell Crowes thriller Unhinged som lockade storpublik. 

Unhinged visades hela 1 823 gånger på biografer i USA och dragit in hela fyra miljoner dollar vilket är omkring 35 miljoner koronor. Visst är det en ganska låg siffra för att vara en amerikansk storfilm, men troligen avskräcks fortfarande många från att gå på bio på grund av Coronaviruset.

Läs också om Aquaman 2 kommer att bli mer seriös än den första.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL