Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Stargirl säsong 2 – kan vi förvänta oss mer?

Stargirl säsong 2 – kan vi förvänta oss mer?

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 juni 2020

DC-serien har mottagits positivt.

Superhjälteserien "Stargirl" släpper nya avsnitt varje vecka som finns att se på HBO Nordic. Redan innan hela den första säsongen rullat klart väntar fansen på besked kring framtiden.

Den färgglada serien Stargirl handlar om tonåringen Courtney Whitmore som går med i en grupp som bekämpar brottslighet. Brec Bassinger spelar titelrollen, och på birollslistan ser vi storheter som Luke Wilson och Amy Smart. I skrivande stund har fem av den första säsongens tretton avsnitts släppts på HBO Nordic och fansen verkar redan vilja ha mer. Så gissar vi också att fallet blir.

Idag finns det inget konkret som säger att vi kommer få se en fortsättning på Stargirl, men det finns underlag för att tro så. Inte minst har serien fått övervägande positiv respons på flera internationella filmsajter. Inte minst har serien 91/100 i kritikerpoäng på Rotten Tomatoes och 84/100 av sajtens användare. Likaså har än så länge varje av seriens avsnitt minst 8/10 i betyg på IMDb.

Något annat som talar för att vi får se mer av Stargirl är att sådana här påkostade serier sällan görs med en ensäsongsplan. I tillägg är TV-bolaget CW som äger serien kända för att vara generösa vad gäller att förnya deras serier. Vi tänker på serier som Supernatural, Arrow och The Vampyre Diaries.

Det brukar dröja upp till ett par månader efter att en serie rullat klart tills vi får veta hur dess framtid blir. Vi håller dig uppdaterad kring Stargirl säsong 2.