Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Spindelmannen spinoff får ny manusförfattare

Spindelmannen spinoff får ny manusförfattare

Kristian Andersson | Nyhet
15 mars 2018
Kristian Andersson | Nyhet
15 mars 2018

Louis Leterroer skulle skriva manus till spinoffen på Spindelmannen. Nu har jobbet i stället gått till Cheo Hodari Coker.

Sony Pictures animerade Spindelmannen-spinoff som fått namnet Nightwatch, är fortfarande aktuell under utveckling. Spike Lee kommer att regissera och det har nu visat sig att Cheo Hodari Coker som ligger bakom ”Luke Cage” eller Power Man som han också heter, kommer skriva manus till filmen.

Det var i september månad vi fick reda på att Spike Lee klev in som regissör. Men då skulle manuset skrivas av mannen bakom Now You See Me, nämligen Louis Leterroer. Nu enligt ThatHashtagShow har det ändrats och Cheo Hodari Coker tar över i stället.

Filmer kommer troligtvis utspela sig i samma universum som kommande filmerna Venom och Silver & Black. Värt att känna till är att från början var Spindelmannen-spinoffen Nightwatch utvecklad av Terry Kavanagh och Alex Saviuk.

Som vi tidigare nämnt kommer Sony Pictures att stå bakom filmen. Här kan du läsa mer om att Sony kunde ha ägt alla rättigheter till Marvels filmer för ynka 25 miljoner dollar.

Ser du fram emot denna Spindelmannen-spinoff?