Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Spider-Man-stjärnan säger sig ha "hört rykten" om en ny Tobey Maguire-film

Spider-Man-stjärnan säger sig ha "hört rykten" om en ny Tobey Maguire-film

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
25 juli 2023
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
25 juli 2023

Skurken från Spider-Man 3 har hört rykten om en fjärde film från Sam Raimi

Thomas Hade Church spelade skurken Flint "Sandman" Marko i "Spider-Man 3" (2007) och i senaste "Spider-Man: No Way Home" (2021). I en ny intervju avslöjar han att han hört rykten om en ny film av Sam Raimi, med Tobey Maguire som superhjälten – och Haden Church hoppas på en roll om den blir av.

Skådespelaren Thomas Haden Church är just nu aktuell med tv-serien Twisted Metal i USA, och genom åren har vi kunnat se honom i filmer som Djungel George (1997), Sideways (2004) och Easy A (2010). För många är han dock mest känd för sin roll som Flint Marko/Sandman – en av skurkarna i Sam Raimis tredje Spider-Man-film med Tobey Maguire, Spider-Man 3 (2007).

Häromåret fick vi se Haden Church ta sig an rollen igen när han var med på ett hörn i MCU:s multiversefest, Spider-Man: No Way Home (2021). I den filmen fick vi som bekant även se Tobey Maguire och Andrew Garfield reprisera sina roller som superhjälten, vid sidan om Tom Holland

I en nyligen publicerad intervju avslöjar Thomas Haden Church att han hoppas på att få spela Sandman igen och att det kanske inte är en helt och hållet avlägsen dröm.

Sandman i Spider-Man 3
Sandman i "Spider-Man 3" (2007). Foto: Sony Pictures.

Spider-Man-stjärnan säger sig ha "hört rykten" om en ny Tobey Maguire-film

Det är Comicbook.com som hann med att byta några ord med Thomas Hade Church innan skådespelarstrejken trädde i kraft i Hollywood – och självklart passade den nischade sajten på att fråga om framtiden för Sam Raimis Spider-Man-universum.

– Jag har hört rykten om att Sam Raimi skulle göra en till [Spider-Man-film] med Tobey. Och om det händer skulle jag antagligen kampanja för att kanske åtminstone göra en cameo, säger Thomas Haden Church i intervjun.

Spider-Man-stjärnan säger sig ha "hört rykten" om en ny Tobey Maguire-film
Spindelmännen i "Spider-Man: No Way Home" (2021). Foto: Marvel Studios.

I dagsläget ser dessa rykten inte ut att grunda sig i något konkret, men de verkar inte heller vara tagna helt ur luften. Sony Pictures har knappast hymlat om sitt fortsatta intresse kring Spider-Man, vilket bland annat den öppnade dörren till MCU, med Maguires och Garfields medverkan i No Way Home och Venom-crossovern, är ett tydligt bevis på.

Samtidigt ser vi redan nu flera aktiva Spider-Man-franchises, med både MCU och de animerade succéerna Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) och Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023).

Så sent som förra året sa till och med Sam Raimi själv att han var öppen för en fortsättning med Tobey Maguires Spider-Man. Regissören sa då att han efter Doctor Strange in the Multiverse of Madness insett att "allt är möjligt, verkligen allt" i Marvels universum.

– Jag älskar Tobey. Jag älskar Kirsten Dunst. Jag tror allt är möjligt, sa Raimi till Moviepilot ifjol.

Thomas Haden Chruchs "Twisted Metal" har amerikansk premiär den 27 juli på Peacock. Något svenskt premiärdatum är ännu inte annonserat.

NÄSTA ARTIKEL