Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sort of säsong 2

Sort of säsong 2 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 oktober 2021

Blir det mer av nya serien?

Viaplay har köpt upp "Sort of" som nu går att se hos streamingtjänsten. Samtliga åtta avsnitt släpptes i dag, men allaredan är det många som är nyfikna på om vi kommer att få se Sort of säsong 2.

I går kunde vi publicera vår recension av den nya komediserien Sort of, som fick ett stabilt betyg av oss. Framförallt för Bilal Baigs skådespel och komiska tajming. 

I serien spelar hen icke-binära Sabi vars polare planerar att dra till queer-mekkat Berlin och leva livet, men Sabi är tveksam på att följa med. Trots att hen håller på att förlora sin pojkvän och ströjobbar som bartender och nanny några dagar i veckan.

Den första säsongen består av åtta stycken 20-minutersavsnitt och har alltså gått väldigt snabbt att svepa.

Sort of säsong 2 vilar i CBC:s händer

Även om Sort of har släppts på Viaplay är det inte en "Viaplay-serie", utan den görs för det amerikanska kanadensiska CBC. Det är alltså de som i slutändan bestämmer om Sort of kommer att få en fortsättning eller inte.

I skrivande stund har de ännu inte gett klartecken för en ny säsong, men med det sagt kan den fortfarande bli av. De första avsnitten sändes i hemlandet den 5 oktober 2021 och i regel tar det ett par månader innan ett produktionsbolag bestämmer sig för att förnya en säsong eller inte.

Detta eftersom man vill se hur mottagandet ser ut och om det är ekonomiskt lönsamt att fortsätta med serien.

Med det sagt lär vi först få veta om Sort of säsong 2 blir verklighet någon gång december. Låt oss hoppas att det blir en tidig julklapp.

Sätt ett bokmärke på den här sidan – så fort vi får mer information om Sort of säsong 2 uppdaterar vi dig.

NÄSTA ARTIKEL