Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sommarrekord på Filmtopp

Sommarrekord på Filmtopp

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 augusti 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 augusti 2022

Tack för att du är en del av Filmtopp!

Sommaren 2022 har varit en rekordstark period för Filmtopp.se, som under juni och juli månad har dubblerat mängden besökare från förra året.

Med stor ödmjukhet kan Filmtopp konstatera att det redan nu har det blivit en rekordsommar för sajten. Under perioden juni-juli har antalet besökare ökat med 98% mot föregående år, ett resultat på över 1,6 miljoner sidvisningar per månad. Allt fler ser Filmtopp som sin självklara plattform och ökningen är ett tydligt besked från läsarna om vem som är mest relevant i dag.

– Vi har Sveriges största bevakning av film och TV där vi än en gång har fått ett kvitto på att innehåll med kvalitet lönar sig. Våra duktiga skribenter har kunskaper om den svenska streamingmarknaden som få besitter. Jag är givetvis stolt över våra tal, inte minst med tanke på att sommaren är lågsäsong för oss. Tack till alla som läser, säger VD Sebastian Håkansson.

Resultatet innebär att Filmtopp har kvalat in på Ocasts mycket prestigefyllda topp 50-lista över Sveriges mest besökta webbplatser.

– I höst kommer Filmtopp att lansera flera stora nyheter och funktioner, som vi knappt kan bärga oss över att få dela med oss av, berättar chefredaktören Eric Diedrichs.

Finns det något ni kan avslöja redan nu?

– Det blir bland annat en poddturné med våra kritikerlegender och krönikörer Göran Everdahl, C-G Karlsson och Johan Andreasson. Sedan kommer det även att ske spännande uppdateringar på själva hemsidan, så håll utkik efter dem!

Även om det är några veckor kvar av värmen ser Filmtopp fram mot att guida våra läsare genom en höst full av film-och TV-tittande.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL