Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Snöänglar

Snöänglar säsong 2 – Blir det någon fortsättning?

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 april 2021

Kommer vi att få se mer av den spännande serien?

Just nu rullar Snöänglar på SVT Play, ett hyllat kriminaldrama med bland andra Eva Melander och Josefin Asplund i rollerna. När vi närmar oss de avslutande avsnitten är det ånga som undrar om Snöänglar säsong 2 kommer att bli verklighet.

Skapat av Mette Heenoo och regisserat av Anna Zackrison är Snöänglar ett gripande spänningsdrama om föräldraskap. I serien får vi bekanta oss med paret Salle och Jenni, vars son plötsligt försvinner och förmodas död. Eva Melander spelar den stenhårda polisen Alice, som gör allt i sin makt för att lösa fallet samtidigt som det skaver för henne på hemmaplan.

Den första säsongen av Snöänglar bestod av sex stycken entimmesavsnitt, svåra att slita ögonen från. Vi på Filmtopp fick nämligen smygkika på serien före premiär och har därför en bra känsla för hur troligt det är att serien kommer tillbaka med en ny säsong eller inte. Du hittar vår recension av Snöänglar här.

Framtiden oviss för Snöänglar säsong 2.

Utan att spoila någonting avslutas den första säsongen på ett sätt som gör att historien om Salle och Jenni är ett avslutat kapitel. I alla fall så som vi är vana att se det i serien. Av den anledningen är vi rätt säkra på att Snöänglar säsong 2, om den nu blir av, antingen skulle kunna djupdyka i Eva Melanders karaktär Alice i ett nytt fall eller köra en helt ny handling men med samma cast, där de får spela andra roller. 

När vi har pratat med de involverade i projektet har vi varken fått ett bestämt avslut på serien bekräftat eller att det finns någon ambition att göra en fortsättning. Vi får se helt enkelt!

Vill du se en ny säsong av Snöänglar?

NÄSTA ARTIKEL