Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snart släpps 1 mot Sverige – Babben Larssons sista SVT-uppdrag före bytet

Snart släpps 1 mot Sverige – Babben Larssons sista SVT-uppdrag före bytet

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 augusti 2023

Leder det älskade programmet på nytt

Babben Larsson syns snart i TV-rutan på nytt och då med succéprogrammet "1 mot Sverige". Det blir hennes sista uppdrag hos SVT innan hon följer med "Bäst i test" till TV4.

Tidigare i år blev det känt att Bäst i test kommer att flytta från SVT till TV4. Detta eftersom att det skulle vara för kostsamt för SVT att förnya programlicenserna efter en markant prishöjning. Beskedet möttes av en hel del kritik – inte minst uttryckte många fans en stark oro för att programmets speltid skulle kapas till förmån för reklamtid.

I samband med att programmet vandrar över till TV4 gör programledarna Babben Larsson och David Sundin det följe. Även detta har mötts av frustration hos vissa tittare.

– Usch! Hoppas det är värt pengarna. Din trovärdighet är noll och intet. Otroligt besviken, skrev en användare på Babbens Instagram-konto.

Även i David Sundins kommentarsfält på Instagram finns flertalet bittra kommentarer att läsa. Exempelvis skrev en användare: "Du sa väl tackar tackar när dom kom och köpte dig o Babben?".

Babben Larsson
Babben Larsson och David Sundin i Bäst i test. Foto: SVT

Snart släpps 1 mot Sverige – Babben Larssons sista SVT-uppdrag före bytet

Just nu håller TV4 på att spela in sin första säsong av Bäst i test, men före vårpremiären hinner Babben Larsson med ett SVT-uppdrag före bytet.

Snart är det nämligen premiär för succéprogrammet 1 mot Sverige att dyka upp i TV-rutan och denna gången, precis som i den första säsongen, är det Babben som leder oss genom programmet.

I ett pressmeddelande skriver SVT följande: "Det direktsända frågesportprogrammet med Babben Larsson kommer tillbaka i höst. Nytt för i år är att Ahmed Berhan är ny som sidekick tillsammans med Erik Ekstrand."

Några av de som tävlar i 1 mot Sverige 2023

  • Anis Don Demina
  • IJustWantToBeCool
  • Nicole Falciani
  • Zeina Mourtada

1 mot Sverige har premiär i den 25 augusti.

NÄSTA ARTIKEL