Snart kommer Kung Fu Panda 4 – se trailern till den nya filmen här

Snart kommer Kung Fu Panda 4 – se trailern till den nya filmen här

Axel Diedrichs
14 december 2023 kl. 14:12

Premiär under våren

Po är på väg tillbaka mot bioduken för ett nytt äventyr. Nu har Universal släppt trailern till efterlängtade "Kung Fu Panda 4". Se den här!

Den första filmen i serien släpptes 2008 blev en stor succé som gick hem hos hela familjer världen över, men nu var det länge sedan tittarna senast fick följa med Po och gänget. Men nu, åtta år senare, är det dags för de älskade karaktärerna att göra comeback. Efter att ha varit på gång en längre tid har Kung Fu Panda 4 nu fått sin officiella trailer och sitt spikade premiärdatum.

Snart kommer Kung Fu Panda 4 – se trailern till den nya filmen här
Foto: Universal Pictures.

Det här handlar Kung Fu Panda 4 om

Efter att, i tre dödsföraktande äventyr, ha besegrat skurkar i världsklass med sitt oöverträffade mod och sina galna kampsportfärdigheter, uppmanar ödet Po, Drakkrigaren (Jack Black), att ... ta och lugna ner sig lite. Mer specifikt, han är utvald att bli andlig ledare i Fredens Dal. Det ställer till med ett par uppenbara problem. För det första, så vet Po lika mycket om andligt ledarskap som han gör om Paleo-dieten, och för det andra måste han snabbt hitta och träna upp en ny Drakkrigare innan han kan inta sin nya upphöjda position.

Ännu värre är att det nyligen dykt upp en elak, mäktig magiker; Kameleonten (Viola Davis), en liten ödla som kan förvandla sig till vilken varelse som helst, stor som liten. Kameleonten håller sina giriga, pliriga små ögon på Pos Visdomens Stav, som skulle kunna ge henne kraften att återkalla alla de mästerskurkar som Po besegrat och skickat till andevärlden.

Så, Po kommer att behöva lite hjälp. Han hittar den på ett ungefär, i form av den kvicka och listiga tjuven Zhen (Awkwafina), en Korsakräv som verkligen tar sig in under pälsen på Po men vars färdigheter kommer att visa sig ovärderliga. I sin strävan att skydda Fredens Dal från Kameleontens reptilklor måste denna komiska, udda duo samarbeta. Samtidigt kommer Po att upptäcka att hjältar kan finnas på de mest oväntade platserna.

I den engelsktalande versionen hör vi röster av Jack Black, Awkwafina, Viola Davis, Dustin Hoffman, James Hong, Bryan Cranston, Ian McShane och Ke Huy Quan.

Se trailern till "Kung Fu Panda 4" här:

"Kung Fu Panda 4" har svensk biopremiär den 22 mars. Håll utkik efter biljettsläpp på Filmstadens hemsida.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL