Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 4 är på gång

13 augusti 2022 kl. 09:00

Ny Kung Fu Panda väntar runt hörnet

Vi vet inte mycket om kommande "Kung Fu Panda 4", men nu har vi fått bekräftat att den är på gång och när den väntas ha premiär. Vi kan också gissa oss till vem som kommer att låna ut sin röst till huvudkaraktären i filmen...

Universal Pictures släpper ännu en Kung Fu Panda-film, närmre bestämt den fjärde filmen i den extremt populära animerade filmserien. Kung Fu Panda 4 kommer ha sin premiär den 8 mars 2024.

Filmen är en fortsättning på Kung Fu Panda 3 som kom ut 2016. Återigen kommer vi att få hänga med pandan tillika kampsportsbegåvningen, Po, och även denna gång är det Jack Black som kommer att låna ut sin röst till karaktären, berättar Variety.

Den första Kung Fu Panda-filmen kom ut 2008 och under 2022 har franchisen varit aktuell med serien Kung Fu Panda: DrakriddarenNetflix.

Kung Fu Panda 4 beräftad
Foto: Universal Pictures.

I skrivande stund vet vi inte mycket om den kommande filmen, men mycket tyder på att flera bekanta namn återvänder som röstskådespelare tillsammans med Black. Tidigare har skådespelare som Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Seth RogenBryan Cranston, Jackie Chan, Lucy LiuJ.K. Simmons, David Cross, James Hong och Kate Hudson m.fl. medverkat i filmserien.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL