SkyShowtime presenterar satsningar för 2024

SkyShowtime presenterar satsningar för 2024

  • SkyShowtime
Filmtopp
05 december 2023 kl. 11:12

Filmer och serier som kommer till SkyShowtime nästa år

Förra veckan avslöjade SkyShowtime att man hade förvärvat den svenska serien "Veronika" från Viaplay. I samband med det presenterade man också en stor mängd av sina kommande satsningar för 2024.

Nya serier på SkyShowtime 2024 – 6 höjdpunkter

Foto: SkyShowtime.

Veronika (säsong 1)

Veronika har tidigare presenterats som en av Viaplays kommande satsningar, men för en kort tid sedan kunde SkyShowtime avslöjat att de förvärvat serien från konkurrenten. I seriens huvudroller ser vi Alexandra Rapaport (Heder, Gåsmamman) och Tobias Santelmann (Exit).

Den kommande serien är en kriminalthriller med inslag av det paranormala som följer den introverta polisen och tvåbarnsmamman Veronika (Rapaport). Hennes förflutna är komplicerat och hon har en historia av tablettmissbruk, så när hon ser en död pojke stå på en sjukhusparkering tror Veronika att hon har tappat förståndet. Synerna fortsätter och snart inser Veronika att hon kan se offer för olösta brott, och hon är nyckeln till att lösa dem.

Halo (säsong 2)
Foto: SkyShowtime.

Halo (säsong 2)

Under 2024 är det dags för nästa säsong av Halo-serien – adaptionen av tv-spelsserien med samma namn, som är ett av tidernas mest hyllade av sitt slag. I den kommande säsongen får vi fördjupa oss i konflikten av episka proportioner mellan mänskligheten och utomjordiska "Covenant".

Foto: SkyShowtime.

The Curse (säsong 1)

The Curse är en kommande serie med Emma Stone i en av huvudrollerna. Serien kretsar kring ett nygift par som försöker förverkliga sin vision om att införa miljömedvetna bostäder i ett litet samhälle i New Mexico, USA. Deras arbete kompliceras när en excentrisk producent för reality-tv ser möjligheter i deras ambitioner och leder paret in moraliska och etiska gråzoner. Samtidigt blir prövningarna för deras äktenskap allt mer slitsamma.

Ted
Foto: SkyShowtime.

Ted (säsong 1)

Den populära filmen Ted (2012) får en prequel-serie på SkyShowtime under 2024. Den kommande serien utspelar sig 1993 och följer den levande teddybjörnen Ted (Seth MacFarlane) när hans berömmelse har sinat och han bort hemma hos en 16-årig pojke – som han har dåligt inflytande på. Samtidigt är Ted beredd att göra vad som helst för deras vänskap.

Foto: SkyShowtime.

Mary & George (säsong 1)

Kommande Mary & George med Julianne Moore i huvudrollen beskrivs som ett farligt vågat historiskt drama om en mor och hennes son som med intriger, förförelse och mord försökte erövra Englands hov och kung James I:s säng. Berättelsen är inspirerad om de verkliga händelserna om Mary Villiers, som fick sin vackra och karismatiska son Geroge att förföra kung James I och gradvis bli allt mer inflytelserika inom det engelska hovet.

Knuckles (säsong 1)

Den nya Sonic the Hedgehog-franchisen fortsätter att expandera, denna gången med en serie där karaktären Knuckles är centralfiguren. I den actionfyllda serien får vi följa Knuckles när han försöker hitta sig själv och tränar en skyddsling i Echidna-krigarens väg. Serien utspelar sig mellan den andra och tredje Sonic-filmen. Idrils Elba gör återigen rösten till Knuckles.

Originalserier och exklusiva serier som kommer till SkyShowtime 2024

  • Veronika (säsong 1)
  • The Curse (säsong 1)
  • The Envoys (säsong 2)
  • Apples Never Fall (säsong 1)
  • Halo (säsong 2)
  • Knuckles (säsong 1)
  • The Lovers (säsong 1)
  • Mary & George (säsong 1)
  • Ted (säsong 1)
  • The Woman in the Wall (säsong 1)

Storfilmer som kommer till SkyShowtime 2024

  • Asteroid City (2023)
  • Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023)
  • Paw Patrol: Storfilmen (2023)
ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL