Se den officiella trailern för Kodnamn: Annika – då kommer kriminaldramat

Se den officiella trailern för Kodnamn: Annika – då kommer kriminaldramat

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
04 september 2023 kl. 10:00

SkyShowtimes första svenska original är snart här

Nu har SkyShowtime släppt den första officiella fullängdstrailern för "Kodnamn: Annika" – en svensk-finsk produktion som blir den första av sitt slag på streamingplattformen.

Officiell trailer för Kodnamn: Annika – snart på SkyShowtime

Tidigare har SkyShowtime exklusivt lanserat en rad nordiska produktioner, men då i första hand sådana som andra aktörer har övergivit, som till exempel Lust, Kamikaze, Beforeigners m.fl. I september är det äntligen dags för streamingtjänsten att sjösätta sin första svenska serie som producerats i egen regi.

Det är kriminaldramat Kodnamn: Annika det handlar om – en svensk-finsk serie med svenska skådespelare som Ardalan Esmaili, Eva Melander och Helena Bergström i rollerna.

Häromveckan släppte SkyShowtime en första teaser för serien, och nu har de även publicerat en första officiell trailer. Se den här:

Detta är Kodnamn: Annika

SkyShowtimes nya nordiska satsning beskrivs av streamingtjänsten som en "spännande twist" på Nordic Noir-genren. Serien, som skapats av Mia Ylönen och Aleksi Bardy, tar tittaren med in bakom kulisserna av en dold värld som präglas av konstbedrägerier på hög nivå och utforskar livet med dubbel identitet.

Huvudrollen som den finska konstbedrägeriutredanden Emma/Annika spelas av Sannah Nedergård, som här gör sin första huvudroll i en dramaserie. Ytterligare medverkande i serien – utöver de redan nämnda – inkluderar Pekka Strang, Miro Lopperi, Clarisse Lhoni-Botte och Charles Martins. AJ Annila (Peacemaker) står för regin.

Då har Kodnamn: Annika premiär på SkyShowtime – kommer i september

I samband med trailerlanseringen har ett spikat premiärdatum också annonserats. Kriminaldramat kommer exklusivt till SkyShowtime i Sverige den 30 september. Det första avsnittet släpps på premiärdagen och därefter kommer ett nytt avsnitt i veckan. Totalt består Kodnamn: Annika av sex stycken avsnitt

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL