Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
JUST NU: Se trailern till SkyShowtimes första svenska serie - Kodnamn Annika

JUST NU: Se trailern till SkyShowtimes första svenska serie - Kodnamn Annika

  • SkyShowtime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 augusti 2023

SkyShowtime släpper trailern till sin första svensk–finska originalproduktionen "Kodnamn: Annika". Bland rollerna ser vi Sannah Nedergård, Ardalan Esmaili, Eva Melander och Helena Bergström.

I dag släpper SkyShowtime trailern till Kodnamn: Annika. Kriminaldramat i sex delar, skapat av Mia Ylönen och Aleksi Bardi, tar dig med bakom kulisserna i den dolda världen med konstbedrägerier på hög nivå och utforskar hur det går att leva med en dubbel identitet.

I huvudrollen ser vi Sannah Nedergård, som den finska konstbedrägeriutredaren Emma/Annika. Det är hennes första ledande roll i en dramaserie.

Med Helena Bergström och Eva Melander

Bland övriga skådespelarna hittar vi Ardalan Esmaili (Snabba cash) som Rasmus Ståhlgren, Eva Melander (Gränsen) som Rina Olander och Helena Bergström (Änglagård) som Agatha Torstensson tillsammans med Pekka Strang (Tom of Finland) som Raimo Korpi, Clarisse Lhoni-Botte (Rolling to You) som Béatrice Joly och Charles Martins (Emily in Paris) som Denver Carpentier. Serien är regisserad av den finske regissören A.J. Annila (Peacemaker).

Huvudrollsinnehavaren Sannah Nedergård säger: ”Att spela in den här serien var det mest intensiva arbete jag någonsin gjort, men jag har aldrig haft så roligt förut heller. Att spela Emma och Annika hade aldrig varit möjligt utan expertisen och värmen från varje person i vårt team. Jag tycker att det här är en serie gjord med passion.”

Detta handlar Kodnamn: Annika om

Den finska polisen Emma Haka håller fortfarande på att avsluta sin utbildning som hemlig agent när hon skickas på uppdrag in i Stockholms korrupta värld inom konsthandeln. Där tvingas hon, som annars är lugn och samlad, att gå under cover som den vilda "Annika Stormare" med målet att komma närmare galleristen Rasmus Ståhlgren. Han är nämligen misstänkt i ett ärende som involverar den oåtkomlige penningtvättaren Blanko.

För att hålla sig i Blankos spår måste Emma göra val som kan förändra livet för henne och sina nära och kära för alltid – och samtidigt försöka att inte tappa bort sig själv.

Serien i sex delar börjar streama exklusivt på SkyShowtime i september.

NÄSTA ARTIKEL