SkyShowtime köper upp Viaplay-serien Veronika med Alexandra Rapaport

Se Alexandra Rapaport i kriminalthrillern Veronika – premiär i mars

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
22 februari 2024 kl. 11:02

Ny trailer och spikat premiärdatum för Veronika

Den kommande svenska satsningen "Veronika", med Alexandra Rapaport i huvudrollen, har fått ett premiärdatum och en officiell trailer. Kriminalthrillern kommer till SkyShowtime i mars 2024.

I kölvattnet av Viaplays kris har SkyShowtime tagit över den svenska kriminalsatsningen Veronika. Under gårdagen kunde streamingtjänsten också annonsera ett fastställt premiärdatum och presentera en ny trailer för kriminalthrillern med svenska Alexandra Rapaport och norska Tobias Santelmann i huvudrollerna.

Veronika lanseras exklusivt på SkyShowtime som en originalserie och beskrivs som "en kriminalthriller med en paranormal twist".

Se trailern till kriminalthrillern Veronika – med Alexandra Rapaport

"Veronika" tar plats i en svensk småstad med fokus på polisen Veronika Gren (Rapaport), en tvåbarnsmamma med ett komplicerat familjeliv och en kamp mot tablettmissbruk. Veronika närmar sig bristningsgränsen och när hon ser en avliden pojke framför sig tror hon att förståndet till slut gått förlorat, men det går snart upp för henne att synen av pojken inte bara är en villfarelse. Veronika dyker djupare in i en mordutredning som döljer ett mörker ingen i småstaden vill tro och när dessutom två tonårsflickor hittas mördade blir det upp till henne att hitta en koppling mellan fallen och stoppa mördaren från ännu ett dåd.

Frågan är bara om någon kommer att tro henne?

Se Alexandra Rapaport i kriminalthrillern Veronika – premiär i mars
Foto: SkyShowtime.

Då kommer Veronika till SkyShowtime – premiärdatum i mars

Den åtta avsnitt långa serien har nu ett bekräftat premiärdatum den 22 mars 2024, precis lagom till påskledigheten. På premiärdagen släpps seriens två första avsnitt och dessa följs upp med ytterligare två avsnitt i veckan därefter.

Veronika är skapad och skriven av Katja Juras tillsammans med Anna Ströman Lindblom (Gåsmamman). För regin står Jonas Alexander Arnby (War of Worlds). Alexandra Rapaport spelar inte enbart huvudrollen, utan är även exekutiv producent för serien.

Se Alexandra Rapaports "Veronika" på SkyShowtime från och med den 22 mars.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL