Premiär för Mayor of Kingstown säsong 2

Premiär för Mayor of Kingstown säsong 2

  • SkyShowtime
Uppdaterad kl. 15:01 | Publicerad 30 januari 2023 kl. 14:01

Ställs inför nya utmaningar

Den fängslande storyn kring livet utanför och innanför murarna i staden, Michigan, har kommit med en andra säsong. Börja titta och ta reda på hur det går för Mike McLusky (Jeremy Renner) när han ställs inför ett nytt dilemma.

Mayor of kingstown premiär på skyshowtime
Foto: SkyShowtime.

 

Mayor of Kingstown har skapats av Oscarsnominerade Taylor Sheridan och Hugh Dillon. I den andra säsongen  fortsätter vi att följa bröderna Mitch och Mike McLusky som styr mellan olika politiska krafter i Kingstown, Michigan, där drift av fängelse är den enda lönsamma affärsverksamheten.

I huvudrollerna ser vi bland andra Oscarsnominerade Jeremy Renner och tvåfaldigt Oscarsbelönade Dianne Wiest som bemöter teman som systematisk rasism, korruption och ojämlikhet, samt deras försök att få ordning och rättvisa i en stad som varken har det ena eller det andra. Följ med på en resa fylld av krig, kaos och otillräcklig fred bakom och innanför murarna.

Om Taylor Sheridans serieunviersum

Taylor Sheridan har sedan tidigare många succéserier i bagaget. Utöver sina framgångsrika filmer, däribland Wind River och Hell or High Water har legat bakom serier som Tulsa King, Yellowstone, 1883 och 1923. Denna gången samarbetar han alltså med Hugh Dillon som för första gången står som skapare av en TV-serie.

Då är det premiär för Mayor of Kingstown säsong 2

Den andra säsongen av Mayor of Kingstown har premiär i dag, den 30 januari. Säsongen består av sex stycken avsnitt som kommer att portioneras ut på SkyShowtime varje vecka.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL