Postern till Jeremy Renners serie ändrades efter hans olycka

Postern till Jeremy Renners serie ändrades efter hans olycka

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 19 januari 2023 kl. 11:01 | Publicerad 18 januari 2023 kl. 18:01

Mayor of Kingstown-affischen blev korrigerades efter skådespelarens svåra olycka

I början av januari var skådespelaren Jeremy Renner med om en svår olycka som tvingade honom till en längre sjukhusvistelse. Till följd av de grova skador som stjärnan ådrog sig har postern till den andra säsongen av aktuella "Mayor of Kingstown" ändrats.

Jeremy Renner är skådespelaren som blivit ett av Hollywoods hetaste namn de senaste åren, mycket tack vara sin roll som Clint "Hawkeye" Barton i Marvel Cinematic Universe. Vid sida om rollen som superhjälte har Renner också axlat huvudrollen i kriminaldramat Mayor of Kingstown.

Den Taylor Sheridan-skapade seriens andra säsong har snart premiär på SkyShowtime i Sverige (och har nyss återvänt till Paramount+ i USA) och har därför marknadsförts flitigt den senaste tiden. Innan årsskiftet, och därmed innan Jeremy Renners olycka, hade exempelvis så kallad "key art" lanserats i form av posters och dylikt.

På postern för säsong två av Mayor of Kingstown kunde vi initialt se Jeremy Renner med ett rejält skadat ansikte, men till följd av olyckan har Paramount+ korrigerat bilderna.

Mayor of Kingstown säsong 2 original
Den ursprungliga bilden på Renners karaktär. Foto: SkyShowtime/Paramount+

Jeremy Renners karaktär, Mike McLusky, hade ursprungligen tydliga sårskador i ansiktet på postern.

Mayor of Kingstown uppdaterad.
Den uppdaterade bilden på Renners karaktär. Foto: SkyShowtime/Paramount+

Nyligen uppdaterade Paramount+ sin key art genom att plocka bort majoriteten av de skador som prydde Jeremy Renners ansikte på postern.

Det var i början av året som rapporterna kom om att Jeremy Renner hade varit med om en allvarlig snöröjningsolycka. Hans tillstånd rapporterades då vara stabilt men kritiskt. Skådespelaren fick genomgå flera operationer men kunde några dagar senare tacka för allt stöd han fått på sociala medier. Med sin visade tacksamhet inkluderade han även en bild från sjukhussängen, där han såg rejält mörbultad ut.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Likheterna mellan bilden på Renner efter olyckan och den ursprungliga postern gör det förståeligt att Paramount+ valde att uppdatera affischen, men det framgår inte om det skedde till följd av några reaktioner eller önskemål – det tycks snarare ha varit en gest av respekt för skådespelaren.

"Mayor of Kingstown" säsong 2 har premiär på SkyShowtime den 30 januari.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL