Premiär för HALO säsong 2 i februari – se den officiella trailern

Premiär för HALO säsong 2 i februari – se den officiella trailern

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
13 december 2023 kl. 13:20

Snart dags för en ny säsong av Halo på SkyShowtime

"Halo", storsatsningen som är baserad på den hyllade tv-spelsserien med samma namn, är snart tillbaka på SkyShowtime med sin andra säsong. I februari är det dags för nya avsnitt och nu har en officiell trailer för säsongen släppts.

SkyShowtime har i dag presenterat ett bekräftat premiärdatum för den kommande, andra säsongen av Halo – den storslagna action- och äventyrsserien som är baserad på en av tidernas mest framgångsrika spelserier.

I ett pressmeddelande avslöjar SkyShowtime att serien återvänder med nya avsnitt redan i början av februari.

Premiär för HALO säsong 2 i februari – se den officiella trailern
Foto: SkyShowtime.

Snart kommer Halo säsong 2 – premiär i februari

Det exakta premiärdatumet för Halo säsong 2 är nu spikat till den 9 februari 2024, då säsongens två första avsnitt (av totalt åtta) kommer att lanseras på SkyShowtime. Därefter släpps avsnitten veckovis.

I den andra säsongen kommer vi att få fortsätta följa Master Chief John-117 (Pablo Schriber) när han leder sitt team av "Spartans" i kampen mot utomjordingarna som går under namnet "Covenant". John är redo att offra allt för att bevisa att Covenant förbereder en attack mot mänsklighetens främsta fäste, och han tar sikte på att hitta Halo – som kan vara nyckeln till människans överlevnad, eller dess utrotning.

Se den officiella trailern till Halo säsong 2 här:

Showrunner för den andra säsongen av Halo är David Wiener (Brave New World) och i rollerna vid sidan om Schriber ser vi bland andra Natascha McElhone (Californication), Jen Taylor (Halo-spelserien), Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire) och Natasha Culzac (The Witcher).

Fler kommande storpremiärer på SkyShowtime under 2024 hittar du här

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL