Nu kommer skräckfilmen Nope till SkyShowtime

Nu kommer skräckfilmen Nope till SkyShowtime

  • SkyShowtime
Sofie Landgren
18 april 2023 kl. 10:04

Skräck, mystik, science fiction

Streamingpremiär för "Nope" närmar sig – i morgon, den 19 april, landar den storslagna rysaren på SkyShowtime. Filmen där invånarna i ett isolerat inlandsområde i Kalifornien blir vittnen till en kuslig och skrämmande upptäckt...

Daniel Kaluuya rider i sporrsträck från faran i Nope. Foto: Universal Pictures.
Daniel Kaluuya. Foto: Universal Studios.

Nu kommer skräckfilmen Nope till SkyShowtime – premiär 19 april

Nope är en amerikansk science fiction-skräckfilm från 2022 skriven, regisserad och producerad av Jordan Peele. Daniel Kaluuya och Keke Palmer spelar huvudrollerna som karaktärer på jakt efter bevis på ett oidentifierat flygande föremål. Filmen gjorde succé på biografer runt om i världen och kommer nu äntligen till Sky Showtime, med premiär onsdagen den 19 april.

Skräckfilmen Nope kommer till Sky Showtime
Michael Wincott, Keke Palmer, Daniel Kaluuya, Steven Yeun. Foto: Universal Studios.

Ett spännande, actionfyllt manus

I Agua Dulce, Kalifornien, tränar och hanterar familjen Haywood hästar för film- och tv-produktioner. En dag faller metallföremål ner från himlen och Otis Haywood Sr. träffas i ögat och dödas av föremålet som antas ha fallit ur ett flygplan.

Sex månader senare får hans barn, Otis "OJ" Haywood Jr. och Emerald "Em" Haywood, sparken från en reklamfilmsinspelning efter att deras häst, Lucky, reagerar våldsamt på sin egen reflektion i en handhållen spegel. För att hålla verksamheten flytande säljer OJ några av hästarna till Ricky "Jupe" Park, som driver en västerländsk temapark som heter Jupiter's Claim.

En natt märker Haywoods att deras el börjar strula och att deras hästar försvinner och reagerar våldsamt på en okänd närvaro. De börjar då misstänka ett oidentifierat flygande föremål, som de tror har en koppling till pappans död, och bestämmer sig för att gå till botten med det diffusa hotet...

Missa inte streamingpremiären av den spännande skräckfilmen "Nope" som kommer till Sky Showtime den 19 april.

Mer läsning:

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL