Se den officiella trailern för Kodnamn: Annika – då kommer kriminaldramat

Filmtopp visar exklusivt klipp ur Kodnamn: Annika – innan sista avsnittet sänds

  • SkyShowtime
Filmtopp
02 november 2023 kl. 08:11

Se Helena Bergström förhöra Sannah Nedergård

På lördag släpps det sista avsnittet av "Kodnamn: Annika" på SkyShowtime. Redan nu kan Filmtopp visa en exklusiv förhandsvisning av en scen från finalavsnittet.

Snabbversion
  • Den 4 november släpps det sista avsnittet av "Kodnamn: Annika" på SkyShowtime.
  • Filmtopp delar med sig av ett exklusivt klipp från finalavsnittet.
  • "Kodnamn: Annika" utspelas i Stockholms undre värld av konstbedrägerier och följer infiltratören Emma/Annika på jakt efter en suspekt konsthandlare.

Den finska polisen Emma Haka (Sannah Nedergård) håller fortfarande på att avsluta sin utbildning som hemlig agent när hon skickas på uppdrag in i Stockholms undre värld av konstbedrägerier. Som "Annika Stormare" försöker för hon allt i sin makt för att vinna den suspekte konsthandlaren Rasmus Ståhlgrens (Ardalan Esmaili) förtroende.

Serien hyllades av Filmtopps Eric Diedrichs, som tyckte att produktionen mer påminde om "Paul Schrader-klassikern American Gigolo och tidig Brian De Palma än Beck". På lördag är det dags för Kodnamn: Annika att nå slut, men redan nu kan vi dela med oss av ett exklusivt klipp från finalavsnittet.

Sannah Nedergård
Sannah Nedergård på galapremiären av "Kodnamn: Annika". Foto: Filmtopp Int.

– Jag är överväldigad och rörd av det varma mottagande som serien har fått. Seriens fans och de som älskar serier om brott kan se fram emot ett riktigt spännande sista avsnitt. Det här är ett avsnitt man inte ska missa!, säger stjärnskottet Sannah Nedergård.

Helena Bergström
Helena Bergström på Galapremiären av "Kodnamn: Annika". Foto: Filmtopp Int.

Helena Bergström förhör Sannah Nedergårdh

I scenen får vi se när Helena Bergström, i rollen som bulvanen Agatha Torstensson, bjuder på ett spänt ögonblick – ja, närmare ett slags korsförhör med Emma (Sanna Nedergårdh).

Om Kodnamn: Annika

Kodnamn: Annika är skapat av Mia Ylönen och Aleksi Bardi, som tar dig med bakom kulisserna i en dold värld med konstbedrägerier samtidigt som de utforskar stressen i att leva med en dubbel identitet.

Serien markerar Sannah Nedergårds första huvudroll och det är en insats som har lovordats. Bland övriga skådespelare ser vi  Ardalan Esmaili (Snabba Cash) som den suspekte konsthandlaren Rasmus Ståhlgren, Eva Melander (Gräns) som utredaren Rina Olander och Pekka Strang (Tom of Finland) som fadersgestalten Raimo Korpi.

"Kodnamn: Annika" finns att streama på SkyShowtime. Den 4 november släpps sista avsnittet.

NÄSTA ARTIKEL