Bästa svenska serierna 2022

EXKLUSIVT: Lust är tillbaka – se den underbara comebacken!

  • SkyShowtime
Filmtopp
05 maj 2023 kl. 09:05

Hyllade komediserien har hittat ett nytt hem

I dag kan Filmtopp exklusivt dela med sig av en hälsning från hela Lust-gänget, som med stor glädje kan berätta att de har hittat ett nytt hem.

I fjol släpptes den första säsongen av svenska och kritikerrosade Lust HBO Max. Här på Filmtopp fick komediserien högt betyg och beskrevs som en "smart och rolig" kommentar om kvinnors sexliv, som "lyckas med konststycket att driva om vår lättkränkta samtid utan att håva in billiga poänger".

När HBO Max sedan valde att skrota alla sina Nordiska produktioner hamnade Lust i ett slags limbo – bara två veckor efter att streamingjätten beställt två nya lustfyllda säsonger av serieskaparen Julia Dufvenius. Men nu har gänget hittat ett nytt hem hos SkyShowtime.

– Det är lustfyllt just nu, säger Anja Lundqvist, som spelar Nadia i serien, till Filmtopp.

Lust
Fr.v. Julia Dufvenius, Sofia Helin, Anja Lundqvist och Elin Klinga. Foto: SkyShowtime

Lust är tillbaka – se den underbara comebacken!

I dag går det alltså äntligen att ta del av den första säsongen av Lust igen, som nu finns att hitta hos SkyShowtime. I skrivande stund finns de två första avsnitten tillgängliga, resterande sex släpps veckovis. Så se till att följa Sofia Helins råd:

– Om du har lite gnatigt och tråkigt hemma, ta med din partner, sätt er i soffan och så streamar ni Lust, säger skådespelerskan till Filmtopp.

I samband med nylanseringen av serien har det släppts en underbar comeback som Filmtopp har fått ta del av exklusivt:

Fler HBO Max-serier flyttar till SkyShowtime

Utöver Lust har SkyShowtime även gett ett nytt hem åt följande, nordiska HBO Max-titlar:

  • Beforeigners - 8 maj
  • Björnstad - 12 maj
  • Kamikaze - TBA

Filmtopp har frågat SkyShowtime om de är intresserade av att ge liv åt den andra, tidigare planerade, säsongen av "Lust" men har än så länge inte fått något konkret svar på detta.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL