Skurken i The Batman 2 kan vara avslöjad

Skurken i The Batman 2 kan vara avslöjad

21 april 2022 kl. 10:04

Matt Reeves kan redan ha siktet inställt på en viss skurk

The Batman går nu på bio och i en relaterad frågestund på Twitter hintar Matt Reeves om vem som skulle kunna bli skurken i nästa film.

Just nu går The Batman varm på biodukarna, men redan nu har filmens regissör Matt Reeves avslöjat vem han skulle vilja se som skurk i nästa film, det gör han i en Q&A på Twitter

Skurken Reeves är intresserad av är Hush, en karaktär som introducerades 2003 i Batman #609. Hush är alter egot för Dr. Thomas Elliot, en barndomsvän till Bruce Wayne som senare fungerar som en mörk reflektion av Wayne själv. När de båda var barn försökte Elliott mörda sina föräldrar för att ärva deras rikedom, men när Bruce Waynes far Dr. Thomas Wayne räddar dem med sin kirurgiska talang skyller Elliott misslyckandet på Bruce. I vuxen ålder hämnas Elliott genom att gå på både Bruce och Batman, detta gör han genom manipulation och lömskhet snarare än våld. 

Reeves är dock tydlig med att han inte bekräftar Hush som nästa Batmanskurk, han menar att han just nu endast är intresserad av att utforska skurken. 

Se Matt Reeves svara på frågan om nästa skurk här:

I den animerade Batmanfilmen Batman: Hush (2019) som regisseras av Justin Copeland kämpar Batman mot skurken Hush. I filmen skapar Hush en allians mellan Jokern, Ruddler, Ra’s al Ghul och andra fiender till Batman för att förgöra honom. Filmen går bland annat att se på HBO Max, om du redan nu vill bekanta dig med Hush. 

Batman: Hush
Batman: Hush. Foto: Warner Bros.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL