Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Här är de första bilderna från Skam säsong 4

Här är de första bilderna från Skam säsong 4

Sebastian Håkansson | Nyhet
16 mars 2017
Sebastian Håkansson | Nyhet
16 mars 2017
Huvudrollerna i SKAM
Foto: SVT

Nu har inspelningen av den fjärde säsongen av SKAM påbörjats i Norge. De första scenerna spelades in igår, enligt norska Dagbladet, vid T-banestationen i Hasle. På plats kunde den förbipasserande se hela tjejgänget från serien, bestående av Noora (Josefin Frida Pettersen), Eva (Lisa Teige), Chris (Ina Svenningdal, Sana (Iman Meskini ) och Vilde (Ulrikke Falck).

Vem som blir huvudpersonen i den nya säsongen är fortfarande oklart. Det har dock spekulerats vilt om att Vilde skulle vara huvudpersonen, efter en kryptisk bild på Instagram.

I en undersökning gjord i december i norska tidningen Dagbladet, röstas Sanna fram som fansens önskemål som huvudperson. Hon fick 24 procent av rösterna.

Nedan kan du se klippet från inspelningen, något som Dagbladet var först att rapportera om:

https://youtu.be/UAVt9rgw6-g

Det var genom den andra säsongen av SKAM, som  ungdomsserien fick sitt stora genombrott. Handlingen bottnade i ett klassiska kärleksdrama mellan Noora och William.  Serien fick även stor uppmärksamhet internationellt ochhar även slagit igenom i USA, där det dessutom skall produceras en alldeles egen amerikansk version.

LÄS OCKSÅ: Allt du behöver veta om SKAM

Vad säger du, högt ärade läsare, är du redo för mer SKAM?