Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Skådespelarna kritiserar Ellen DeGeneres

Skådespelarna kritiserar Ellen DeGeneres

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 augusti 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 augusti 2020

Stjärnorna vänder sig mot Ellen.

Tidigare anställda på “The Ellen DeGeneres Show” har den senaste tiden vittnat om en olämplig och skadlig arbetsmiljö och anklagelserna följs nu upp av kritik mot Ellen själv.

Ellen DeGeneres
Foto: NBC.

Ellen DeGeneres är fortsatt i blåsväder. Efter tidigare anställdas anklagelser om sexuella trakasserier, rasism och en allmänt olämplig arbetsmiljö under inspelningarna av “The Ellen DeGeneres Show”, så är det nu DeGeneres själv som kritiseras. Och det är några tunga namn som ställer henne mot väggen.

Älskade talk show-programledaren Ellen DeGeneres goda rykte har fått sig en rejäl törn den senaste tiden. Hård kritik har riktats mot många av höjdarna som ligger bakom hennes program The Ellen DeGeneres Show, och flertalet av produktionens tidigare anställda har anklagat bland annat producenter för sexuella trakasserier och rasism.

Även om Ellen själv har fått motstå mycket kritik för att ha tillåtit den dåliga arbetsmiljön så har hon fram tills i dagarna klarat sig någorlunda från personliga anklagelser.

Den långa ursäkt som Ellen riktade till sina anställda fick sannolikt inte riktigt den respons som hon hade hoppats på då skådespelaren Brad Garrett (känd från Alla älskar Raymond) vände sig till Twitter för att ifrågasätta Ellens eget beteende.

– Vet fler än en som har behandlats fruktansvärt av henne, skriver Garrett, som också menar på att hennes beteende är allmänt känt.

Även skådespelaren Lea Thompson (känd från Till till framtiden m.m.) backar upp Garretts påstående på Twitter och hävdar att det han skriver är sant.

Lea Thompson bekräftar Garretts påstående på Twitter.

Efter hashtag-kampanjer som #ReplaceEllen har det både ryktats om att "The Ellen DeGeneres Show" ska få en ny frontfigur och att programmet ska läggas ned.

NÄSTA ARTIKEL