Skådespelaren om James Bond-ryktena: ”Tror du folk är redo?”

Skådespelaren om James Bond-ryktena: ”Tror du folk är redo?”

Johan Samuelsson Krantz
02 februari 2024 kl. 12:02

Är världen redo för en ny kvinnlig karaktär som axlar manteln som 007?

Så, hur blir det nu då med nästa Bond-film? Är det Lashana Lynch som får ta över rollen som världens mest kända hemliga agent? En intervju med henne avslöjar.

OBS! Artikeln avslöjar hur "No Time to Die" (2021) slutar.

Spekulationerna kring Daniel Craigs efterträdare sedan senaste Bond-filmen verkar inte se något slut. Vad var det som inträffade i senaste filmen om Bond egentligen? Mot slutet blir Bond smittad av ett högteknologiskt DNA-virus som innehåller nanobots. Denna smitta gör att han inte kan komma i kontakt med andra människor, inklusive sin egen dotter.

För att undvika spridning av viruset och för att rädda världen, väljer Bond att stanna kvar på en ö som ska bombas sönder och samman. Detta dramatiska beslut markerar slutet på Daniel Craigs tolkning av James Bond. Lashana Lynch, som spelade MI6-agenten Nomi, tilldelades det prestigefyllda 007-kodnamnet i den senaste filmen. Här har vi upprinnelsen till alla vilda spekulationer som rör huvudrollen i världens kanske mest kända franchise. 

Skådespelaren om James Bond-ryktena: ”Tror du folk är redo?”
Foto: SF Studios.

Vem blir då nästa James Bond – Lachana Lynchs svar ger bränsle åt spekulationerna

Vid premiären av den högaktuella filmen Bob Marley: One Love (2024) i London intervjuades Lashana Lynch av Entertainment Tonight. Under intervjun ställdes frågor om hennes eventuella återkomst till James Bond-franchisen och en möjlig huvudroll. Skådespelerskan valde att hålla korten nära bröstet.

– Tror du verkligen att det är vad folk vill ha? Tror du folk är redo för det? Jag skrev på för en film. Jag gjorde en [och] jag vet bokstavligen ingenting om nästa. Jag har inte pratat med någon. Så ja... Det ligger i deras händer, säger Lynch om spekulationerna.

Frågan om vi får se en kvinna i rollen som 007 i framtiden är alltjämt höljt i dunkel och återstår att se.

Filmtopp håller dig fortsatt ajour om ämnet.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL