Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ny trailer till Fantastiska vidunder 3

Ny trailer till Fantastiska vidunder 3

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 februari 2022

Ta dig en närmare titt på påskens stora äventyr

Den 15:e april är det biopremiär för "Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter". Nu har Warner Bros. släppt en andra trailer till den efterlängtade filmen. Se den här!

MER LÄSNING:

Efter många förseningar i produktionen – och drygt 3,5 år sedan Grindelwalds brott – närmar vi oss äntligen premiären för den tredje filmen i Fantastiska vidunder-serien. som tillhör det magiska Harry Potter-universumet. 

Dumbledores hemligheter följer Newt Scamander med Albus Dumbledore med på ett äventyr. Den här gången är insatserna högre än vad de någonsin varit förut när det handlar om att hindra ondskefulla krafter från att förändra världen för alltid. Målet är att sänka den främste svartkonstnären Gellert Grindelwald en gång för alla. 

Ikväll släpptes det en andra trailer till filmen som har biopremiär den 15:e april. I den får vi fler hintar om vilket äventyr som väntar Harry Potter-fansen. Inte minst ser vi mer av Mads Mikkelsen i rollen som den mörka trollkarlen Grindelwald efter att ha tagit över rollen från Johnny Depp.

Ta en titt på vad som komma skall här: 

NÄSTA ARTIKEL