Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Owen Wilson i Marvelserien om Loki

Owen Wilson i Marvelserien om Loki

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 februari 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 februari 2020

Släpps på Disney+.

Disney ska producera Marvelserien "Loki" och släppa den exklusivt på deras egna streamingtjänst. Nu ansluter sig Owen Wilson till projektet.

Owen Wilson och Vince Vaughn i "Wedding Crashers" (2005).
Owen Wilson och Vince Vaughn i "Wedding Crashers" (2005). Foto: SF Studios.

Tom Hiddlestone har spelat superhjälten Thors broder Loki i flera av Marvels biofilmer, senast Avengers: Endgame. Nu ska han vara stjärnan i serien Loki som släpps på Disney+ 2021. Den kvinnliga huvudrollen görs av Sophia Di Martino och nu vet vi att även Wedding Crashers-stjärnan Owen Wilson tilldelas en bärande roll i serien

Wilson har tidigare arbetat med Disney på den animerade filmen Bilar som också gjordes av Pixar. Vilken roll han ska göra i serien Loki är för närvarande inte känt. Vad serien ska handla om är även det hemligt tills vidare. 

Många har undrat vad som skulle bli Wilsons första dedikerade serieuppdrag, men det var nog få av dem som förutsåg att det skulle bli Loki. Stjärnan figurerar främst i romantiska komedier. 

Den första säsongen av "Loki" produceras senare i år och släpps först någon gång under 2021. Läs också vår lista på det så ofta briljanta produktionsbolaget Pixars 10 värsta missar

NÄSTA ARTIKEL