Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Simpsons

Simpsonsfamiljen återvänder till biograferna

Kristian Andersson | Nyhet
29 februari 2020
Kristian Andersson | Nyhet
29 februari 2020

Före visningen av "Framåt" visas en Simpsonskortfilm.

Traditionsenligt inleder Pixar biovisningarna av sina långfilmer med en egensignerad kortfilm. I samband med visningarna av bolagets nya film "Framåt" kommer vi istället att få se Simpsonsfamiljen.

Alla filmälskare vet att Pixar brukar visa en egen kortfilm föra biovisningarna av sina långfilmer. Dessa kortfilmer är ett sätt för bolagets nya talanger att få pröva sina vingar.

Den 6 mars är det premiär för Pixars nya långfilm Framåt, men till skillnad från vad vi är vana vid så får vi inte se någon förfilm signerad Pixar. Istället får vi bekanta oss med Simpsonsfamiljen i kortfilmen Play with Disney. Detta rapporterar The Verge och har bekräftats på Simpsons officiella Twitterkonto.

The Simpsons

Detta är första gången Simpsonsfamiljen dyker upp på biograferna sedan långfilmen The Simpsons Movie hade premiär 2007. Det är också andra gången i Pixars historia som en förfilm visas som de själva inte har gjort. Första gången var i samband med lanseringen av Coco då vi fick se en kortfilm baserad på Disneyfilmen Frost.

Anledningen till att denna smash up mellan Pixar och "The Simpsons" sker, beror på att Disney numera äger "The Simpsons" efter uppköpet av 20th Century Fox. 

MER LÄSNING:

Pixar – Ett sjunkande skepp?
Trailer till Pixars nästkommande film "Soul"
10 värsta missarna i Pixars filmer