KLART: Shia LaBeouf i Francis Ford Coppolas sanslösa megasatning

KLART: Shia LaBeouf i Francis Ford Coppolas sanslösa megasatning

Uppdaterad kl. 14:19 | Publicerad 04 september 2022 kl. 10:00

Francis Ford Coppola gör påkostat äventyr med Megalopolis

Francis Ford Coppola jobbar i detta nu på en Sci-Fi med ett gäng stora namn och nu ansluts det sex nya skådespelare däribland Shia LaBeouf.

Flera nya skådespelare har anslutit sig till Francis Ford Coppolas kommande film som går under namnet Megalopolis. I den stjärnspäckade rollistan ser vi bland andra Adam Driver, Jon Voight, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Laurence Fishburne och Aubrey Plaza.

Nu är en ny handfull skådespelare redo att ansluta sig till filmen, däribland Shia LaBeouf, som inte medverkat i några större projekt på ett tag, Kathryn Hunter, Tala Shire, Jason Schwartzman, Grace Vanderwaal och James Ramar

Megalopolis blir något av en släktträff för Coppola då hans syster Talia Shire och brorson Schwartzman kommer att medverka. Men inte nog med att Coppola ska regissera han har även skrivet manus till filmen.

Shia LaBeouf
Shia LaBeouf. Foto: Kevin Lindén / Filmtopp Media

Finansierar filmen själv

Den Oscarsvinnande regissören har sedan 40 år tillbaka längtat efter att få göra detta science fiction-epos. Nu ska han själv finansiera filmen med en budget på 100 till 120 miljoner dollar. Inspelningen påbörjas till hösten om allt går som planerat.

Än så länge vet vi inte mycket om filmens karaktärer, men tydligen ska den handla om att man efter en förödande katastrof vill återuppbygga New York från grunden och denna gång som en utopi. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL