Milli Vanilli får film – spana in första bilden

Milli Vanilli får film – spana in första bilden

01 september 2022 kl. 17:09
ANNONS
ANNONS

Tyska musikduon får heltäckande biografi

Inom kort kommer vi att få se en film om den ökända musikduon Milli Vanilli, som skildrar dess uppgång och fall, och däremellan alla skandaler.

Det är produktionsbolaget Leonine Studios som står bakom den kommande filmen om den tyske musikduon Milli Vanilli. De slog igenom stort på 80-talet med låtar som Girl You Know It's True och I'm Gonna Miss You. Filmen bär titeln You Know It's True och har i dagarna påbörjat sin inspelning, rapporterar The Hollywood Reporter

De skådespelare som ska getsalta Fabrice "Fab" Morvan och Robert "Rob" Pilatus är nykomlingarna Tijan Njie och Elan Ben Ali. Vi kommer även att få se Matthias Schweighöfer (Army of Thieves) som musikproducenten Frank Farian, som bidrog till deras stora musiksensation.

Se en första konceptbild för "You Know It's True" här:

Tina Njie och Elan Ben Ali. Foto: Leonine studios.

Filmen skildrar duons uppgång och fall, från Grammypris till ökända skandaler som det är minst sagt blev ett par stycken av. Allt eftersom att gruppen blir mer känd så ökar även pressen på Fab och Rob, vilket gör att alla ögon är riktad mot dem och alla dess snedsteg. 

You Know It's True spelas in i München, Berlin, Kapstaden och Los Angeles och väntas vara färdiginspelad i december. För dig som undrar kommer filmen helt och hållet att göras på engelska. Simon Verhoeven regisserar där Quirin Berg och Max Wiedemann producerar.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL